nlc.hu
Sztárok

Életkora miatt támadták Dér Henit

Életkora miatt támadták Dér Henit, visszavágott az énekesnő

Dér Heni a közösségi oldalára posztolt egy fotót, amin a második gyermekével várandós, ez alá jöttek a bántó kommentek. Az énekesnő azonban nem hagyta magát.

Életkora miatt támadták Dér Henit, akit az egyik posztja alatt nem kíméltek a kommentelők. A fotón éppen a második gyermekével volt várandós. Az énekesnő nem félt  frappáns választ adni a negatív kritikákra.

Dér Heni,

Dér Heni visszavágott a külsejére tett megjegyzésre – Fotó: Sajtószoba

Az énekesnő a napokban posztolt terhes pocakjáról a közösségi oldalára. Nosztalgiázásból osztott meg egy várandós fotót, ami alatt megindult a kommentháború. Bár a legtöbben kedves üzeneteket írtak, akadt olyan is, aki leszólta a pocakos fotó miatt. Az egyik hozzászólás többeknél is kiverte a biztosítékot: „Ennyi idősen 2 gyereket bevállalni, minden elismerésem, de azért látszik is rajtad durván.”

Dér Heni egyből reagált a beszólójának: „Legalább megmagyaráztuk, miért vagyok bátor, meggyötört, öreg.”

A Tények Plusznak megszólaló szülész-nőgyógyász, dr. Csermely Gyula szerint 37 évesen egyáltalán nem öreg egy nő a szüléshez: „Az életkor az persze egy fontos dolog, de sokkal fontosabb, hogy mennyi valakinek a biológiai életkora.”

Amúgy nem Dér Heni az első híresség, akit szétszednek a rosszindulatú kommentelők a várandóssága idején, vagy éppen a szülés körülményeinek kapcsán. Korábban Dukai Reginát és Adát támadták azért, mert császárral szült, mondván „nem szenvedett meg a babájáért.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top