nlc.hu
Sztárok

Horgas Eszter a bántalmazói kapcsolatai után

Még ma is terápiára jár Horgas Eszter, akit több párja is bántalmazott

Korábban nyíltan beszélt a magánéleti kudarcairól.

Horgas Eszter idén ünnepli a 30 éves jubileumát a pályán, népszerűsége pedig töretlen. Az 58 éves fuvolaművész elárulta a Blikknek, hogyan lavíroz a munkája és a magánélete között.

Horgas Eszter,

Horgas Eszter korábban többször is bántalmazó kapcsolatban élt – Fotó: MTI/Máthé Zoltán

„Maximalista vagyok, abban hiszek, hogy akkor szabad színpadra állni, ha alázattal és szenvedéllyel készültem fel. (…) Nem maradhat ki nap, hogy ne gyakorolnék. Úgy élek, mint egy sportoló, aki folyamatosan olimpiára készül” – mesélte a bulvárlapnak Horgas Eszter, aki elárulta, remek kapcsolata van a két felnőtt lányával, és büszkén újságolta, hogy a nagyobbik, Anna hamarosan férjhez megy.

Elmondása szerint nemcsak a magánéleti kudarcok, hanem a siker is megviseli, mivel egyfajta feszültséget jelent számára kiállni tízezer ember elé. A fuvolaművész korábban nyíltan beszélt a bántalmazó kapcsolatairól, mára azonban sikeresen felépítette magát mély önismereti munkával. „Terápiára járok, nap mint nap gyalogolok, és kineziológus szakember is segít egyensúlyban tartani” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top