nlc.hu
Sztárok

A Schobert gyerekek

Ilyen jövőt terveznek a Schobert gyerekek

Büszkék a szüleik sikereire.

A 19 éves Lara, a 17 éves Norbi és a 12 éves Zalán határozott életszemlélettel rendelkezik. A Meglepetés magazinnak arról vallottak, ki hogyan képzeli el a jövőjét. Lara például jelenleg aerobikedzőnek tanul.

„Már a sulis gyakorlat során is tartottam egyedül edzéseket. Büszkén viszem majd tovább mindazt a hivatástudatot és szemléletet, amit a szüleimtől tanultam. Óriási az, amit rengeteg munkával véghez vittek, és közben ilyen szépen felneveltek bennünket. Összetartó család vagyunk, mindig számíthatunk egymásra. Ezt megőrizzük, amíg csak világ a világ” – mesélte a párjával nemrég összeköltöző fiatal lány. Zalán sem a sztárvilágban szeretne elhelyezkedni.

(b-j) Schobert Norbert, Ifj. Schobert Norbert, Lara, Rubint Réka, Zalán

Schobert Norbert, Ifj. Schobert Norbert, Lara, Rubint Réka, Zalán (Fotó: TV2)

„Leginkább az építészet érdekel. Ha egyszer majd beszélnek rólam, azért tegyék, hogy azt mondják, nézzétek azt az épületet, Schobert Zalán tervezte” – fogalmazott. A kisebbik Norbi pedig arról beszélt, hogy korábban milyen támadások érték a szülei miatt.

„Nekem kisebb koromból vannak emlékeim, hogy a suliban csúfoltak, bántottak a szüleim miatt. Akkor ezt nagyon nehezen emésztettem meg, de az évek alatt megtanultam kezelni. Igyekeztem a helyzetem előnyeire koncentrálni. A szüleink úgy neveltek minket, hogy az ismertségünkkel sosem szabad visszaélni, felvágni vele, ezt soha nem is tettük. A mai napig bármilyen társaságba könnyen be tudunk illeszkedni. A szüleink mindig rengeteget dolgoztak, a sikereik ellenére is két lábbal a földön maradtak, nem kényeztettek el minket. Inkább azt mondom, mindenben támogattak, normális nevelést kaptunk” – tette hozzá Rubint Réka gyermeke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top