nlc.hu
Sztárok

L. L. Junior érzései

L. L. Junior vallomása: „Olyan pszichológus kéne, aki hasonló kulturális környezetből jött, mint én”

Az előadó embert próbáló időszakon van túl.

L. L. Junior a Tények Plusznak adott interjút, mely során több téma is szóba került, például a válása Körtvélyessy Kingával, akivel közös kislányuk, Lili 2020-ban jött a világra. Júliusban másodfokon született bírósági döntés a gyerekelhelyezési perben, az ügy pedig hamarosan újabb szintre lép.

„Meg lehet támadni, de nem támadjuk meg. Mi az egyezségre törekszünk Kingával, ennyit mondhatok. Egyébként szeptember 12-én lesz a válóper, ahova be vannak hívva tanúk. Hát, attól mentsen meg mindenkit az Isten! A szüleink be vannak hívva meg mindenki… Mi ezt a fajta sárdobálást nem szeretnénk, legalábbis én nem, lehet, hogy a másik oldalon edzetten várják ezt, de szerintem senkinek nem tesz jót. Leginkább a gyereknek semmiképpen nem tesz jót, és ezt érzi a kislány. Szeretnénk még abban a hónapban megállapodni és megegyezni, reméljük, hogy a másik fél is hajlandó lesz rá” – mesélte L. L. Junior, akinek már sokan tanácsolták, hogy kérje egy szakember segítségét, mivel nehéz időszakon megy keresztül, ám úgy gondolja, neki ez nem való.

„Próbáltam egyszer-kétszer, és nekem nem… Lehet, hogy olyan pszichológus kéne, aki hasonló kulturális környezetből jött, mint én. Gyönyörű szépen elverbalizálunk, elásogatunk picikét mélyebbre, de úgy igazán nekem nem jött be. Nem nyíltak meg a csakráim, és nem tudtam teljesen megnyílni. Az a furcsa, hogy olyan legjobb barátom sincs, akinek elmondhatnám. Ez gyűlik, úgyhogy majd dalokban fog valószínűleg kiömleni belőlem.”

L.L. Junior

L.L. Junior (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top