A szakítások nyara: Tóth Gabiékon kívül 12 sztárpár kapcsolata ért véget ezen a nyáron

nlc | 2023. Augusztus 16.
Valami biztosan van a levegőben, mert a sztárpárok világában egymást érik a szakítások.

Az utóbbi hetekben, hónapokban mintha másról sem szóltak volna a sztárhírek, csak a szakításokról. Nem tudjuk, mi van ezzel a nyárral, de valahogy a lehető legrosszabb hatással van a kedvenc sztárpárjainkra. És most nemcsak Hollywoodról, de a hazai celebvilágról is beszélünk! Különösen júliusban olyan szinten szaporodtak meg a válások, hogy nem győztük kapkodni a fejünket. Volt, hogy egy nap két híres pár is bejelentette, hogy külön utakon folytatják. Ha te sem tudod tartani a tempót a tönkrement sztárkapcsolatok egyre csak bővülő listájával, akkor kattintsd végig a galériát, mert most képbe hozunk.

Ariana Grande és Dalton Gomez nlc

Két éve házasodott össze Ariana Grande és Dalton Gomez, de Sofía Vergaraékkal egy napon róluk is kiderült, hogy válni fognak. (Fotó: Instagram/@arianagrande)

Sofía Vergara Joe Manganiello nlc

Sofía Vergara és Joe Manganiello szintén júliusban adtak ki egy közös nyilatkozatot, melyben arról tájékoztatták a rajongóikat, hogy úgy döntöttek: elválnak.. (Fotó: Steve Granitz/FilmMagic)

Bella Hadid Marc Kalman nlc

Bella Hadid két évig járt a magyar származású barátjával, Marc Kalmannal – idén júliusban azonban bejelentették, hogy már egy ideje külön utakon folytatják. (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for EMERGE)

Taylor Swift Matty Healy nlc

Miután Taylor Swift lezárta a szuperkomolynak tűnő, hosszú románcát Joe Alwynnal, azonnal talált magának vigaszt a The 1975 frontembere, Matty Healy személyében. És mint minden szakítás utáni kavarás, ez a viszony sem tartott sokáig: májusban látták őket először együtt, de júniusra már ki is fúlt a dolog.(Fotó: Robert Kamau/GC Images)

Dominic Fike Hunter Schafer nlc

Az Eufória álompárja, Dominic Fike és Hunter Schafer több, mint egy évvel ezelőtt jöttek össze, de a kapcsolatuk szintén júliusban véget ért. Dominic rájött, hogy társfüggő, így egy darabig nem akar összejönni senkivel. (Fotó: Doug Peters/PA Images via Getty Images)

Valkusz Milán nlc

Valkusz Milán kapcsolata is állítólag véget ért – ezt a Bors véli tudni, akik szerint a VALMAR duó egyik felének barátnője már ki is költözött a közös lakásukból. (Fotó Fotocentral/: Trenka Attila)

Kat Graham Darren Genet nlc

A Vámpírnaplók sztárja, Kat Graham még a sorozat forgatásán ismerte meg és jött össze az operatőr Darren Genettel. A pár tavaly eljegyezte egymást, de júliusban a színésznő elárulta, hogy néhány hónappal korábban felbontották az eljegyzést, és már nincsenek együtt.(Fotó: Craig Barritt/Getty Images for American Friends of the Israel Philharmonic )

Mester Tamás Nagy Boglárka nlc

Tavaly nyáron Nagy Boglárka festőművész kiállításán dolgoztak együtt, ezután jött össze Mester Tamás és 20 évvel fiatalabb párja. Ketten még Balira is kimentek, ám a szerelem nem tartott túl sokáig: júliusban ők is bejelentették a szakításukat. (Fotók: Fotocentral/ Olajos Piroska, Instagram/@artistboglarkanagy)

rosalía Rauw Alejandro nlc

Három évvel a megismerkedésük és négy hónappal a lánykérés után július végén Rosalía és vőlegénye, Rauw Alejandro is szétmentek. (Fotó: Manny Hernandez/Wireimage)

Ricky Martin Jwan Yosef nlc

Ricky Martin és férje, Jwan Yosef július elején jelentették be egy közösen kiadott nyilatkozattal, hogy véget vetnek hat éven át tartó házasságuknak. Két gyereküket közösen nevelik tovább. (Fotó: Daniele Venturelli/Getty Images for amfAR)

Tyga Avril Lavigne nlc

Talán nem is tudtad, hogy Avril Lavigne együtt van a rapper, Tygával – nem véletlenül: a viszonyuk kérészéletű volt, három hónap után, júniusban szakítottak.(Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

puzser-pottyondi

A Blikk szerint Potyondi Edina és Puzsér Róbert kapcsolata is véget ért, mivel Edina egy Facebook posztjában „egyedülálló anyaként” hivatkozik magára. (fotó: nlc-montázs, fotók forrása: (b): MTI/Soós Lajos // (j): Pottyondy Edina / YouTube - videó)

tóth gabi krausz gábor nlc

Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztus elején jelentették be a válásukat, ami úgy néz ki az év legbotrányosabb szakítása lesz. (Fotó: Profimedia)

via és via

Exit mobile version