nlc.hu
Sztárok

Szűcs Judith az esküvőről

Szűcs Judithék ezért halogatják az esküvőt, 8 évvel fiatalabb férfit szeret a 70 éves énekesnő

14 éve vannak együtt.

Szűcs Judithot már hosszú évekkel ezelőtt eljegyezték, ám a 8 évvel fiatalabb, lett származású vőlegényével hivatalosan még mindig nem kötötték össze az életüket. A Blikknek elárulta az okokat a 70. születésnapját ünneplő, egykori diszkókirálynő.

Szűcs Judith

Szerelmével még mindig nem tudta kimondani a boldogító igent Szűcs Judith – Forrás: FEM3 Café – videó

Elmondása szerint sokszor készültek már az esküvőjükre, de valami mindig közbejött. „Ezért egy idő után elengedtük a tervezgetést, hiszen olyan gyorsan változó világban élünk, hogy nagyon nehéz fél évvel előre kitűzni egy olyan dátumot, ami majd mindenkinek jó lesz” – indokolta az énekesnő.

Azt azonban hangsúlyozta, hogy mindettől függetlenül a házasság továbbra is a látóterükben van, de azt sokkal inkább el tudja képzelni, hogy teljesen spontán módon keljenek majd egybe.

Az egykori diszkókirálynő arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy a nagymamaszerep az, ami kimaradt az életéből. „Vágyom arra, hogy legyen unokám, de nem szeretnék semmit ráerőltetni a lányomra” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top