nlc.hu
Sztárok

Visszaélnek Csonka András nevével

Betelt a pohár Csonka Andrásnál, nagyon kiakadt: „Megőrülök!”

Csalók posztolgatnak a színész nevében, sőt még pénzt is ki akarnak csalni a kamuoldalak gyanútlan követőitől.

Csonkás András, Csonka Andrész – ilyen nevekkel próbálják átverni az embereket a csalók, visszaélve Csonka András profiljával, a nevével és a fotóival. A színész kiakadt, mostanra lett elege és beszólt a kamuoldalak készítőinek. Mint mondja, eddig tűrte, de most betelt nála a pohár.

„Emberek, nem tudom, mi van a levegőben, de tele van az internet kamu Csonka András-profilokkal. Az Instagramon és a Facebookon is. Megőrülök!” – fakadt ki a videójában, amelyben a követői figyelmét akarta felhívni, hogy ne dőljenek be a kamuprofiloknak. Ez nemcsak kellemetlen a színésznek, hanem sok esetben még veszélyes is lehet.

Csonka András

Csalók miatt dühöng Csonka András – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Elkezdenek fölvenni kapcsolatot, elkezdenek kommunikálni a követőimmel. Elképesztő primitív stílusban. Abszolút látszik az első pillanatban, hogy ez valami Google-fordítóval, valami nyelvről lefordított, teljesen magyartalan. (…) És előbb-utóbb pénzt kérnek erre-arra” – panaszkodott a Tények Plusznak Csonka András, aki szerint egy kis figyelemmel elkerülhetőek lennének az átverések.

Amúgy nem Csonka András az egyetlen, akinek a nevével és a képeivel kamuprofilokat hoztak létre. Korábban Megyeri Csilla, Köllő Babett és a Miss Influencer 2023 szépségverseny győztese, Szőke Rebeka is hasonló cipőben járt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top