nlc.hu
Sztárok

Tenki Réka véleménye

Tenki Réka szerint a 9 éves lányának nincs szüksége okostelefonra vagy más kütyüre

Kissé szigorú szülőnek tartja magát.

Tenki Rékának határozott véleménye van a gyermeknevelésről. Elmondása szerint férjével, Csányi Sándorral mindketten úgy vélik, 9 éves lányuknak nincs szüksége tabletre, okostelefonra vagy más kütyüre.

Tenki Réka

Tenki Réka (Fotó: Kéner Viktória)

„Nálunk szabályok vannak. Hétvégenként van egy óra, amikor lehet játszani, de csak azzal, amit mi átnéztünk. Nem tudom, meddig tudom ezt tartani, és nagyon rossz anyának érzem magam, de szerintem többet érünk azzal, ha a gyerekkel kimegyek a kertbe és tollasozunk meg fára mászunk, vagy lemegyünk az erdőbe kutyát sétáltatni, vagy elmegyünk biciklizni. Én ezekben hiszek”mesélte többek között a Best Magazinnak a színésznő. Rékának két gyermeke született: egy kislány 2014-ben, és egy kisfiú 2019-ben. A híresség egyébként nemcsak ebben a témában határozott: nemrég elmondta például, hogy nem tagadja, hogy a saját maga elfogadásával neki is meg kellett küzdenie, ami viszont a mai szépségideálokat illeti, azok kissé kiakasztják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top