nlc.hu
TV-sztárok

Tenki Réka véleménye

Tenki Réka: „Hányingert kapok az egésztől, hogy egyforma nőket látok mindenhol”

A színésznő markáns véleményt fogalmazott meg.

Tenki Réka a nŐK interjúsorozat legújabb részében beszélt például az önelfogadásról, vagy a testképpel kapcsolatos gondolatairól. A Mellékhatás című sorozat sztárja nem tagadja, hogy a saját maga elfogadásával neki is meg kellett küzdenie, ami viszont a mai szépségideálokat illeti, azok kissé kiakasztják. 

Tenki Réka

Tenki Réka (Fotó: RTL)

„Ami van ma, a közösségi médiától kezdve, a nőideáloktól kezdve, az, hogy mit várnak el, vagy mit mutatunk abból, hogy milyennek kell lenni… én komolyan nem tudok visszafogottan fogalmazni, csak azt, hogy hányingert kapok az egésztől. Az, hogy egyforma nőket látok mindenhol, hogy a felpumpált száj, a mit tudom én, milyen szemöldök, biztos nem értek hozzá, hogy már tetovált, vagy ilyen húzott, vagy nem tudom, micsoda. A mellváltoztatás, az, hogy tizenévesek úgy akarnak kinézni, mintha harmincéves nők lennének, de olyan öltözékkel, amit kikérek magamnak. Szóval 15 évesen ne vegyél föl olyan szoknyát, amiből kint van a segged, már bocsánat” – magyarázta többek között Réka, aki reméli, hogy lassan elkezdenek majd cikivé válni a fölösleges beavatkozások.

„Azokról beszélek, amikor egészséges emberek, lányok, tizenéves lányok, huszonéves, harmincéves nők elkezdik a testüket átformálni. Vagy tovább megyek, idősebb nők nem tudják elfogadni, hogy öregednek. Oké, nem vagyok még abban a helyzetben, de könyörgöm, mutassanak egy embert, aki jól néz ki ennyi beavatkozás után.”

Hozzátette azt is, hogy szerinte minden probléma gyerekkorba vezethető vissza. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top