TV-sztárok

Gera Marina igazán látványos ruhát választott – Elbűvölően néztek ki a sztárok a Magyar Filmdíj gáláján

Remekül érezték magukat a meghívottak az 5. Magyar Filmdíj-gálán, ahol többek között Gera Marina, Tenki Réka, Dobó Kata és Gáspár Kata is ott volt.

Idén ötödik alkalommal rendezték meg a Magyar Filmdíj-gálát és a Vígszínház színpadán 29 kategóriában osztottak ki díjakat. A 2020-as gála annyiban volt újdonság, hogy most először nem csak azok láthatták a díjátadót, akik jelen voltak, mert a gála első fele az M5 televízió online csatornáján, a második fele pedig már élő adásába is bekerült. Az est háziasszonya Koltay Anna volt, aki tavaly november óta Junior Prima-díjas újságíró, és magyar televíziós szerkesztő, műsorvezető, valamint dokumentumfilm-rendező.

Koltay Anna a Magyar filmdíj gála háziasszonya volt idén a Vígszínházban (Fotó: Máté Krisztián dfp / DFP / Profimedia)

Koltay Anna a Magyar Filmdíj-gála háziasszonya volt idén a Vígszínházban (Fotó: Máté Krisztián dfp / DFP / Profimedia)

A gálán a díjazottakon túl nemcsak a jelölt filmek alkotói vettek részt, hanem a magyar filmes szakma ismert és kevésbé ismert figurái is.

A hangulatot jól visszaadják Gáspár Kata és Sárközi-Nagy Ilona képei. A két színésznő a 200 első randi forgatásán is együtt dolgoztak, és akkor is élvezték egymás társaságát. 

Megnézem
Összes kép (3)

Ilona ruhája a merészebbek között volt, akárcsak Gera Marináé, és a teljesség igénye nélkül mutatunk még néhány képet, hogy ki miben gálázott. 

Megnézem
Összes kép (8)

Földes Eszter az Instagram-oldalán mutatta meg a látványos fehér ruháját. 

Ónodi Eszter pedig egy félvállas, sötétkék ruhában jelent meg a rendezvényen. 

Ha még nézegetnél díjátadókon készült fotókat: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top