nlc.hu
Sztárok
Rácz-Gyuricza Dóra a terhességről

Rácz-Gyuricza Dóra őszintén kimondta: „Nem szerettem várandós lenni”

Pedig zökkenőmentes hónapjai voltak.

Tavaly április 14-én született meg Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra első gyermeke, Kamilla. Az influenszer azóta rengeteg bepillantást enged a család mindennapjaiba. A séf és Dóri közösségi oldalain mindenki nyomon tudja követni lányuk növekedését, fejlődését. 

Rácz-Gyuricza Dóra

Fotó: Instagram

Dóri még workshopot is indított, melyben kendőzetlen őszinteséggel beszél az anyaság szépségeiről és nehézségeiről, a nőiességről, házasságukról, és arról, miket él át anyaként. Ezzel az őszinteséggel találkozhatnak követői az Instagram-oldalán is, ahol most 24 óráig elérhető történetében emlékezett vissza a várandósságára. 

„Zökkenőmentes terhességem volt, mégsem szerettem várandós lenni. Ezermillió változás, testi-lelki kihívások, hormonlavinák… kemény dolog embert csinálni. Szerencsés voltam, sokszor köszönetet is mondtam Kaminak a pocakomban, hogy ilyen jól működünk együtt – írta a sztárséf felesége, majd arra is kitért, milyen édesanyának lenni. – Valahogy egy általános büszkeséggel tölt el, hogy én lehetek Kamilla édesanyja. Persze, mocskos nehéz és minden komfortzónádból megfog és ledob egy tornádóba, de aztán mégiscsak büszkén fekszem le esténként.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top