nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia a pénzről

Legnagyobb félelméről vallott Liptai Claudia

Folyamatosan szorong emiatt a színésznő, műsorvezető.

Liptai Claudiát sokan bátor, erős, határozott nőnek ismerik, pedig valójában neki is vannak gyengeségei és félelmei is. Minderről most őszintén vallott Osváth Zsolt 1Kanapén című YouTube-műsorában – írja a Blikk.

Liptai Claudia

Fél a pénztelenségtől Liptai Claudia – Fotó: Sajtóklub

Az 50 éves színésznőről kiderült, kifejezetten fél a szegénységtől, mivel már gyerekkorában meg kellett ezzel küzdenie. „Rettegek a pénztelenségtől. Állandóan attól félek, hogy elfogy, nem lesz már” – árulta el. 

Liptai Claudia arról is beszélt az interjúban, hogy közel sem olyan nagy a fizetése, mint ahogy az azt emberek hinnék, valamint nem él nagy lábon.

A színésznő, műsorvezető már korábban is mesélt arról, hogy mennyire szegény körülmények között élt gyerekként a szüleivel, még a pogácsa is luxusnak számított számukra: „A konyhánkban (…) egy gáztűzhely volt és egy sütő, ami hol működött, hol nem. (…) Annyira szegények voltunk, hogy csak húsvétkor és karácsonykor lehetett megengedni a sajtos rudat és pogácsát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top