nlc.hu
Sztárok

Till Attila máig fél a szerektől

A cigit végleg lerakta, de a szerekkel már bonyolultabb a viszonya Till Attilának

A cigarettát ma már megveti és büdösnek tartja, de az alkoholtól és a drogoktól még mindig fél Till Attila, aki őszintén mesélt a függőségeiről egy interjúban.

Hat éve él tiszta életet Till Attila, aki a mámort és az eksztázist még mindig keresi, csak ma már nem különféle szerek segítségével próbálja átélni ezeket. Az alkoholos-drogos éjszakai pörgés formájában ezt már maga mögött hagyta, ami annak idején azért is volt annyira fontos számára, mert furcsa módon ezáltal tudott igazán pihenni – mondta el a műsorvezető a Probléma Hajóssal és Márkóval podcastban, amit a 24 szemlézett.

Till Attila

Till Attila a Sztárban sztár februári adásában (fotó: Birton Szabolcs/fotocentral)

Állítása szerint ő a szerekkel mindig úgy fejbe lőtte magát, hogy utána képtelen volt leállni, csak így tudta átélni a mágikus pillanatokat. Egy idő után azonban észrevette, hogy ezek az élmények már ellene fordultak, már nem tudta jól kezelni őket és egyre több problémája származott belőlük. Elkezdett szétesni, és már nem érezte jól magát a bőrében. Rájött, hogy változtatnia kell.

Már nem is dohányzom. Az alkohol és a drogok egy bonyolultabb világ, de a cigivel nagyon genyó lettem. A cigarettát hülyének nézem, megvetem, már büdösnek tartom. Vele teljesen megszakadt a viszony, de a többieket azért tisztelem.

Elárulta, hogy 15 éves korától fogyasztott rendszeresen alkoholt, és a legtöbb emberrel ellentétben ő nem tudott megállni pár sörnél, nem ismert mértéket. Ma már fél a szerektől, ezért inkább nem csinál semmit, saját elmondása szerint inkább edző lett, és nem versenyző.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top