nlc.hu
Sztárok

Vasvári Vivien reklámjai

Vasvári Vivien elárulta, miért reklámoz a gyerekeivel

Elképzelhető, hogy a család a tengerentúlra költözik.

Vasvári Vivien hamarosan világra hozza harmadik gyermekét, ám addig is örömmel cseveg a követőkkel az anyaságról, illetve a babavárásról. A Ripost szerint egy kérdezz-felelek alkalmával Vivien megkapta azt a kérdést az egyik követőjétől, hogy miért szokott reklámozni a gyermekeivel. A sztáranyuka szerint egyedül egy ruházati márkával van együttműködésük, amit kifejezetten lánya, Ariana szeretett volna.

„Jelenleg ebben az évben egyetlen egy reklámban szerepelnek. Így ezt a többesszámot nem nagyon értem! De a kérdésre a válasz…Előtte meg vannak kérdezve, hogy szeretnék-e. Ariana alapból már egy nagyon csajos kislány, imád öltözködni, így magának válogat ruhákat is. Edward szintén szeret válogatni magának ruhákat, cipőket, így ez nem is kérdés” – írta Vivien, aki azt is elárulta, hogy hamarosan átköltöztetik a székhelyüket. 

Vasvári Vivien

Vasvári Vivien (Fotó: Schumy Csaba)

„Az otthonunk az Magyarország még jelenleg. De remélem, nem sokáig. Én elkezdtem kiépíteni a karrieremet Amerikában is és nagyon szeretünk kint lenni” –árulta el a modell, aki egyébként Edwardnak is Amerikában adott életet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top