nlc.hu
Sztárok

Koltai János érzései

Koltai János megszólalt felesége elvesztéséről: „Jelenleg megoldhatatlan feladatnak látom a jövőt”

A színésznőt vidéken helyezik örök nyugalomra.

Ahogy korábban mi is megírtuk, elhunyt a Madách Színház egykori tagja, Pap Éva. A színésznő közel hatvan évig volt szerető felesége Koltai Jánosnak, akivel Balatonnál lévő birtokukon, Ádándon élték a mindennapjaikat. A Szomszédok sztárjának felesége régóta súlyos betegséggel küzdött, távozása az egész családot megrázta. A temetésre még nem került sor, de a színésznő hamvai már a férjénél vannak.

„Zárt körű búcsúztatót szeretnénk, csak a közeli családtagokkal és barátokkal. Ádándon van egy családi sírhelyünk, ott fogjuk őt eltemetni. A barátok segítségével már el is kezdtük szervezni. A fiam intéz mindent, segít, amiben tud, figyel rám, de hát neki is megvan a saját élete. Én pedig egyedül maradtam…” – mesélte a Blikknek Koltai, aki egyelőre nem tudja elképzelni az életét szeretett hitvese nélkül.

Koltai János

Koltai János (Fotó: Birton Szabolcs)

„Jelenleg megoldhatatlan feladatnak látom a jövőt. Nem érzem magam sehogy, csak üresség van bennem. Nem tudom, mitévő legyek, hogyan folytassam tovább az életemet a feleségem nélkül. Nincsenek terveim azzal kapcsolatban sem, hogy visszamegyek vidékre vagy maradok a pesti lakásban. Most csak úgy telnek a napok” – mondta a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top