nlc.hu
Sztárok

Koltai János a gyászáról

Képtelen feldolgozni a felesége halálát Koltai János: „Van egy fotó róla, ahhoz szoktam beszélni”

Hatvan éven át voltak házasok.

Már több mint három hónapja, hogy Koltai János elvesztette a hosszú ideje betegeskedő, imádott feleségét, Pap Éva színművésznőt. A Szomszédok Gábor Gáborjaként megismert színész azóta sem tud felocsúdni a gyászból, egyelőre képtelen felesége holmijaihoz hozzányúlni, és még a temetésre sem került sor – írja a Blikk.

Koltai János

Képtelen feleszmélni a gyászból Koltai János – Fotó: MTI/Soós Lajos

„Még mindig nem tudtam megemészteni Éva elvesztését, és talán már nem is leszek képes erre” – vallotta be megtörten a bulvárlapnak. A 88 éves színész azt is elárulta, hogy élete értelmét most az adja, hogy az Ádándon közösen ültetett gyümölcsfákat és bokrokat a jövőben is megfelelően gondozza. „A kerti munka talán segíthet – ha csak néhány órára is – elfelejteni a fájdalmamat” – tette hozzá.

Imádott felesége hamvai egyelőre otthon vannak vele. „Ádándon fogjuk őt örök nyugalomra helyezni a családom sírhelyén, ahová majd én is kerülök. (…) Majd a születésnapján, március 15-én temetjük el” – mondta el Koltai János, akinek 60 év után elmondhatatlanul hiányzik a hitvese. „Van egy fotó róla, ahhoz szoktam beszélni” – mesélte szomorúan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top