nlc.hu
Sztárok

Viktorin Tamás kisfia

Megszületett a rádiós, Viktorin Tamás második gyermeke

A Sláger FM műsorvezetője immáron kétszeres apuka.

Viktorin Tamás már nagyon várta, hogy kislánya napvilágot lásson. Ám Iza egy kicsit megtréfálta a családot. „Dórinál megjöttek a fájások, be is rohantunk a kórházba, végül Izus úgy döntött, hogy még lelakja a kauciót. Két nap után a fájások is elkezdtek alábbhagyni. Dóri már tervezte, hogy másnap reggel hazajön, azonban 4:18-kor megcsörrent a telefonom. Bő egy órával később már kérdő tekintettel nézegetett rám a kislányom. Nem volt sok időnk izgulni…” – árulta el a műsorvezető, majd így folytatta. 

Viktorin Tamás

Viktorin Tamás (Fotó: Viktoria Naray Photographer)

„Azt szokták mondani, hogy ha lány születik, akkor az igazi nagy szerelem az apának. Gyönyörű, békés, érdeklődő gyerek. Ahogy Andris is elképesztő. Folyamatosan puszilgatja, simogatja a húgát. Hogy ők ketten hogyan fogják kikészíteni anyát-apát, szerintem már most tervezik” – tette hozzá Viktorin Tamás, aki igyekszik minél több időt tölteni a családjával.

„Dóri elviszi a hátán a házat, én csak pislogok… A legnagyobb kihívás, hogy igyekezzek jelen lenni, sokat legyünk a kislányunkkal, de ne érezze Andris se azt, hogy már nem csak ő van a középpontban. Kemény balanszírozás ez, de ennél nagyobb megoldandó feladatunk soha ne legyen. Rengeteget segít Dóri anyukája és nagymamája, utóbbi a 94 év korkülönbség ellenére hihetetlen energiával, frissességgel és szeretettel foglalkozik a gyerekekkel. Csodálatos ezt látni!” – áradozott a Sláger Délelőtt és Napközben műsorvezetője. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top