nlc.hu
Sztárok

Külföldre költözik Andrei Mangra

Külföldön kezd új életet a Dancing with the Stars táncosa, Andrei Mangra

Már nem fog szerepelni a táncos show-műsor idei évadában.

Búcsúzik Magyarországtól Andrei Mangra, külföldre költözik a Dancing with the Stars egyik legnépszerűbb táncosa – írja a Blikk.

Andrei Mangra

Andrei Mangra Tóth Andival a Dancing with the Stars 2. évadában – Fotó: Sajtószoba

„Az biztos, hogy nem jövök vissza egyhamar Magyarországra, maximum látogatóba. Felkészülök valamire, amiről még nem tudom, mikor kezdődik, de valamikor szeptember-október környékén. Ez is Amerikához fűződik, de ezúttal tánc és nem tanítás” – árulta el a bulvárlapnak Andrei Mangra, aki még nem tudja, melyik országba költözik, mivel csak pár hét múlva derül ki, hova kell utaznia.

Mint mondja, 32 éves, és nagyon szeretne még táncolni, amíg a teste bírja. „Minden lehetőséget meg akarok ragadni arra, hogy felléphessek” – indokolta a külföldre költözést. Úgy látja, az énekeseknek és a színészeknek több lehetőséget biztosítanak Magyarországon, míg táncosként nem tud annyira érvényesülni.

Andrei Mangra arról is beszélt a Blikknek, hogy továbbra is szingli, a korábbi táncpartnerei közül Tóth Andival még mindig tartja a kapcsolatot, Gabriela Spanickal is jó viszonyban maradtak, Rubint Rékával viszont már nem beszélnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top