nlc.hu
Sztárok

Laky Zsuzsi nevelése

Laky Zsuzsi és családja: „Édességet este 6 után nem eszünk!”

A modell tudatosan odafigyel szerettei egészségére.

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv két gyönyörű lányukkal és kutyájukkal élnek Gödön, ahol gyakran hajókáznak a Dunán. Hosszú távú terveikben szerepel, hogy még közelebb kerüljenek a természethez, és még távolabb kerüljenek a város zajától. Zsuzsi lányai, Luca és Lujza étkezésére tudatosan odafigyel, melynek komoly okai vannak. 

Laky Zsuzsi

Laky Zsuzsi és családja

„Fontosnak tartjuk mindketten Gusztival, hogy megfelelően étkezzenek a gyerekek, a sport mellett. A sport nálunk kötelező! Odafigyelek arra is, hogy mit esznek. A nagyobbik lányomnak több ételérzékenysége van, nála különösen oda kell figyelni. Suliidő alatt minden reggel viszi magával az ebédjét. Tudják, hogy édességet este 6 után nem eszünk, inkább gyümölcsöt. Nyáron persze a jégkrém lecsúszik, de ha lejövünk a partra, gyümölcsöt hozunk magunkkal. A második terhességem alatt 14 kilót szedtem fel és sehogy nem akartak lemenni a kilók. Rájöttem, hogy sokkal jobban oda kell figyeljek magamra. Ezért segítség után néztem: pár hónapja elkezdtem használni egy gyógynövénykeveréket – ami igazán izgalmas anyagokból áll –, 8 kilótól szabadultam meg. Ez a súlycsökkentő innovátor tartalmazza a banaba fa levelét, így az elfogyasztott zsírok fele képes csak felszívódni, hatására a vércukorszintem sem ingadozik, a zsírok pedig nem rakódnak le a nemkívánatos helyekre. Az indiai csalán az anyagcsere felturbózásáért felelős, ráadásul a fogyókúra alatti feszültséget is megszünteti. De van egy olyan trópusi növény is benne, ami képes blokkolni a keményítő és a cukor zsírrá alakulását, így pukkantja ki a kis zsírsejteket” – nyilatkozta az édesanya. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top