nlc.hu
Sztárok

Tóth Adrien akkor és most

A nulláról kellett újrakezdenie az életét az egykori topmodellnek, Tóth Adriennek

Csak pereket és adósságot örökölt a férjétől.

Tóth Adrien a 80-as, 90-es évek egyik legsikeresebb magyar topmodellje volt, ám a csillogásának hamar vége szakadt, miután férjhez ment. A kislánya 3 éves volt, amikor a párja meghalt, az egykori manökennek pedig a nulláról kellett újrakezdenie az életét, mivel semmije se maradt – írja a Blikk.

Tóth Adrien

Tóth Adrien akkor és most – Fotók: facebook.com/judit.a.toth

„Kiderült, hogy az összes pénzünket elvesztette, és több per is folyik ellene, ami mind az én nyakamba szakadt. Konkrétan semmim sem maradt, szinte egy szál bugyiban maradtam egy kisgyerekkel, segítség nélkül” – mesélte a bulvárlapnak.

Mint mondja, modellkedni már nem térhetett vissza, ugyanis a szakma időközben megváltozott. Végül a közszférában helyezkedett el, mellette pedig beiratkozott egyetemre. Jelenleg már a negyedik diplomáját szerzi meg.

Az 58 éves exmodell most, a lánya biztatására szeretne visszatérni a divat világába. „Szeretnék ismét divattal is foglalkozni” – árulta el Tóth Adrien, aki egykor a párja kívánságára fordított hátat a szakmának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top