nlc.hu
Sztárok

Alizée akkor és most

38 éves, kétgyerekes anya az egykori tinisztár, Alizée

Alizée 16 éves sem volt, amikor pályafutása legnagyobb slágerének köszönhetően megismerte őt a világ. Ma már édesanya, és az énekléssel sem hagyott fel.
Alizée

A Moi… Lolita című dal az ezredforduló évének egyik legnagyobb nyári slágere volt. Előadója az akkor alig 16 éves, bájos francia tinilány, Alizée volt. Alizée Jacotey egy évvel korábban tűnt fel a Graines de Star című tehetségkutató műsorban, ez a dal pedig Gourmandises című, első albumának debütáló szerzeménye volt. 

Bár a dal sikerét ugyan azóta sem tudta felülmúlni, a ma már 38 éves énekesnő nem tűnt el teljesen a reflektorfényből, igaz, inkább hazájában számít ismertnek. Utoljára 2014-ben jelentetett meg stúdióalbumot, illetve ugyanebben az évben közösségimédia-oldalainak követőszáma alapján a negyedik legbefolyásosabb női művésznek is megválasztották Franciaországban. 

Az alábbi galériában megnézheted, mennyit változott az elmúlt 23 évben!

Megnézem
Összes kép (6)

Alizée a zene mellett legfőképpen a családjának él. 2003-ban, 19 évesen ment férjhez először Jérémy Chatelain francia énekeshez, akitől 2005-ben megszületett az első lánya, a ma már 18 éves Annily. A házasság 2012-ben válással végződött. Az énekesnő a következő évben szerepelt a Dancing with the Stars francia kiadásában, ahol Grégoire Lyonnet táncművész volt a partnere. A műsort abban az évben ők nyerték, a próbák alatt pedig egymásba szerettek. 2016-ban házasodtak össze, 2019 novemberében pedig világra jött a kislányuk, Maggy. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top