Így néznének ki a Bűbájos boszorkák, ha ma folytatódna a sorozat

nlc | 2023. Augusztus 30.
A 2000-es évek elejének egyik legmenőbb sorozata volt a Bűbájos boszorkák. Nézzük, hol vannak most az őket alakító színésznők.

Már az rengeteget elmond arról, mennyire sikeres sorozat volt a Bűbájos boszorkák, hogy sok más 2000-es évek eleji produkcióval ellentétben, e széria főszereplői nem tűntek el teljesen a süllyesztőben. A mai napig hallunk róluk itt-ott – bár tény, hogy sajnos nem mindig a legörömtelibb hírek miatt. Alyssa Milano és Rose McGowan központi figurái voltak a #metoo mozgalomnak, melyben utóbbi bátran szembeszállt erőszaktevőjével, Harvey Weinsteinnel szemben. Shannen Dohertyért pedig már évek óta aggódunk az egészségi állapota miatt: a színésznő ugyanis hősiesen küzd a mellrákkal. Holly Marie Combs ugyan az utóbbi években a jól megérdemelt pihenését élvezi, de meghatározó szereplője volt egy másik sorozatnak is a Bűbájos boszorkák után: a Pretty Little Liarsben éveken át alakította Aria anyukáját. De talán mindenkinél jobban Kaley Cuoco tudott kitörni a boszorkánykodást követően, hiszen az akkor még fiatal, szinte pályakezdő színésznő ma már saját jogán is hatalmas sztár. Az alábbi galériában mutatjuk, honnan hová jutottak a kedvenc Bűbájosaink!

alyssa milano akkor nlc

Alyssa Milano Phoebe-ként a sorozat kezdetétől a végéig alapköve volt a Bűbájosoknak (Fotó: Profimeda)

alyssa milano most nlc

Gyakorlatilag semmit sem változott: így fest most, 2023-ban. (Fotó: Profimedia)

holly marie combs akkor nlc

Holly Marie Combs, azaz Piper szintén alappillére volt a Bűbájosoknak. (Fotó: Profimedia)

holly marie combs most nlc

Még mindig rajongunk érte, a színésznő pedig szívesen találkozik a fanokkal: itt például a tavalyi párizsi Comic Conra ment el. (Fotó: Profimedia)

shannen doherty akkor nlc

A legidősebb nővért, Prue-t három évadon át alakította Shannen Doherty. (Fotó: Profimedia)

shannen doherty most nlc

Manapság nem igen mutatkozik a nyilvánosság előtt a betegségével küzdő színésznő - ez a kép 2021-ben készült róla. (Fotó: Weiss Eubanks/NBCUniversal/NBCU Photo Bank via Getty Images)

rose mcgowan akkor nlc

Rose McGowan a negyedik évadban érkezett mint Paige, a negyedik, elveszett Bűbájos, Piper és Phoebe féltestvére. (Fotó: Profimedia)

rose mcgowan most nlc

A színésznő ma már elsősorban aktivistaként tevékenykedik. (Fotó: Profimedia)

kaley cuoco akkor nlc

Az utolsó évadra esett be Billie a Halliwell-házba, Kaley Cuoco pedig már akkor elvarázsolt minket. (Fotó: Profimedia)

kaley cuoco most nlc

Itt a legújabb sorozatának, a Based on a True Story premierjén pózol. (Fotó: Profimedia)

Exit mobile version