nlc.hu
Sztárok

Bűbájos boszorkák Phoebe-je, Alyssa Milano akkor és most

Idén ünnepli 50. születésnapját a Bűbájos boszorkák Phoebe-je, Alyssa Milano

Egészen hihetetlen, hogy Alyssa Milánó idén már az ötödik X-be lép.

Alyssa Milano New Yorkban született olasz-amerikai szülők gyermekeként.

A színészi karrierjét nyolcévesen kezdte, amikor nemzetközi turnéra indult az Annie című darabbal. Televíziós reklámokban kapott szerepeket és egyéb Broadway produkciókban. 11 éves korában megkapta élete első főszerepét a Who’s the Boss? (Ki a főnök?) című sorozatban, ahol Samantha Micelliként ismerte meg az Egyesült Államok.

Alyssa Milano akkor és most-110477017

Alyssa 1986-ban, gyerekszínészként. (Fotó: Getty Images/ABC Photo Archives)

A Bűbájos boszorkák 1998-tól 2006-ig futott az USA-ban Charmed címmel, majd Európát és benne Magyarországot is meghódította. Összesen 8 évadot élt meg. Alyssa Milano a 3. nővért, Phoebe-t alakította.

Alyssa tehát sikeres gyerekszínészből még sikeresebb felnőtt lett, és az egész USA-ban ismerték, ismerik a mai napig. A színészkedés mellett énekel is, és többek között a Mistresses című sorozatban is szerepelt.

Alyssa Milano akkor és most-

Alyssa 2009-ben. (Fotó: Getty Images/Jason LaVeris

Folyosói pletykák szerint azonban nem könnyű együtt dolgozni Alyssával. Állítólag Shannen Doherty pont miatta hagyta ott a Bűbájos boszorkákat, mert annyira nem bírták egymást elviselni. Az E! News cikke szerint csak akkor kommunikáltak, amikor nagyon szükséges volt.

“Túl sok volt a dráma a forgatásokon, bennem már nem volt meg az a szenvedély, ami hajtott volna, hogy tovább dolgozzak a csapattal” – mondta akkor Doherty, de nem nevezte meg, ki miatt volt  feszültség.

Alyssa másik kolléganőjével, Rose McGowan-nel is összeveszett a közösségi oldalán, még az amerikai elnökválasztások idején. A színésznő volt kolléganőjét egyszerűen csak letiltotta, miután Rose kemény kritikákkal illette.

„A Bűbájos boszorkákban hetente 250 ezer dollárt kerestél. Mégis üvöltve azt vágtad a stáb fejéhez, hogy nem fizetnek neked eleget ahhoz, hogy tovább csináld ezt a sz*rt. Minden egyes nap ijesztően viselkedtél. Mindig sírtam, amikor új évadhoz szerződtünk le, mert annyira mérgezővé tetted a légkört a forgatásokon” – írta.

Kiegyensúlyozott magánélet

A színésznőnél 8 évvel fiatalabb David Bugliari még 2009 januárjában kérte meg Alyssa kezét. Az esküvőt 2009. augusztus 15-én tartották. Az esküvő és az azt követő lakodalom Alyssa szüleinek birtokán, New Jerseyben volt.

Alyssa Milano akkor és most-

A színésznő napjainkban (Fotó: Getty Images/Vivien Killilea)

Alyssa és David 2011. február 22-én bejelentették, hogy első gyermeküket várják, márciusban már azt is lehetett tudni, hogy kisfiuk lesz. A kisfiú augusztus 31-én született meg és a Milo Thomas Buglari nevet kapta. 2014 márciusában Alyssa bejelentette, hogy második gyermekével várandós. A kislány 2014. szeptember 4-én született és az Elizabella Dylan Buglari nevet viseli.

 
(Nyitókép: Getty Images/Alberto E. Rodriguez)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top