nlc.hu
Sztárok

Bűbájos boszorkák akkor és most

Így néznének ki a Bűbájos boszorkák, ha ma folytatódna a sorozat

A 2000-es évek elejének egyik legmenőbb sorozata volt a Bűbájos boszorkák. Nézzük, hol vannak most az őket alakító színésznők.
Bűbájos boszorkák

Már az rengeteget elmond arról, mennyire sikeres sorozat volt a Bűbájos boszorkák, hogy sok más 2000-es évek eleji produkcióval ellentétben, e széria főszereplői nem tűntek el teljesen a süllyesztőben. A mai napig hallunk róluk itt-ott – bár tény, hogy sajnos nem mindig a legörömtelibb hírek miatt. Alyssa Milano és Rose McGowan központi figurái voltak a #metoo mozgalomnak, melyben utóbbi bátran szembeszállt erőszaktevőjével, Harvey Weinsteinnel szemben. Shannen Dohertyért pedig már évek óta aggódunk az egészségi állapota miatt: a színésznő ugyanis hősiesen küzd a mellrákkal. Holly Marie Combs ugyan az utóbbi években a jól megérdemelt pihenését élvezi, de meghatározó szereplője volt egy másik sorozatnak is a Bűbájos boszorkák után: a Pretty Little Liarsben éveken át alakította Aria anyukáját. De talán mindenkinél jobban Kaley Cuoco tudott kitörni a boszorkánykodást követően, hiszen az akkor még fiatal, szinte pályakezdő színésznő ma már saját jogán is hatalmas sztár. Az alábbi galériában mutatjuk, honnan hová jutottak a kedvenc Bűbájosaink!

alyssa milano
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top