Hirtelen jött magyar sztárválások, amikre senki nem számított

nlc | 2023. Augusztus 30.
Tóth Gabi és Krausz Gábor nem az első sztárpár, akinek szakítása teljesen váratlanul érte az országot. Összeszedtük a legdöbbenetesebb hazai sztárválásokat.

Az egész ország ledöbbent, amikor kiderült, hogy az ország legkeresztényebbje, Tóth Gabi válik, ráadásul a pletykák szerint állítólag félrelépett, ezért ment tönkre a házassága Krausz Gáborral. Abszolút derült égből villámcsapásként ért mindenkit a bejelentés – de nem ők voltak az elsők, akik ennyire sokkolni tudtak a szakításuk hírével. Az alábbi magyar sztárpárokról mind azt hittük, hogy a kapcsolatuk örökké tart majd. És mind bizonyítják, hogy egyszerűen sosem lehet belelátni, mi zajlik a négy fal között. Mert a galériában szereplő minden egyes sztárpár szétment, nekünk pedig minden alkalommal leesett az állunk a hírre.

peller anna lukács miki nlc

Peller Anna és Lukács Miki tökéletesen kiegészítették egymást, igazi álompár voltak. Idén március óta már elvált párként hivatkozunk rájuk. (Fotó: Fotocentral/ Korponai Tamás)

kulcsár edina csuti nlc

Kulcsár Edina és Csuti válása szó szerint berobbantotta a tavalyi évet. 2022 januárja elején derült ki, hogy szétment a sztárpár, ami az utóbbi idők egyik legbotrányosabb szakítása lett – egészen Tóth Gabiékig. (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

palik lászló marsi anikó nlc

Marsi Anikó és Palik László olyan stabil párnak látszódtak – mindenkit meglepett 2021-ben, hogy 16 év házasság után külön utakon folytatják. (Fotó: Fotocentral/ Korponai Tamás)

shane tusup hosszú katinka nlc

Hosszú Katinka és Shane Tusup a sportvilág Brangelinája volt…Sajnos nemcsak a kapcsolatuk, de a szakításuk során is. (Fotó: Fotocentral/ Olajos Piroska)

várkonyi andrea bochkor gábor nlc

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea szintén az az álompár voltak, akiket csakis az „örökkön örökké”-ben láttunk. Hát, kiderült, hogy nagyon más mellett vár rájuk a happy end. (Fotó: Fotocentral/ Birton Szabolcs)

Vitray Tamás Kállay Bori nlc

2019-ben érkezett a legsokkolóbb bejelentés: Vitray Tamás és Kállay Bori 32 év házasság után váltak el. (Fotó: Fotocentral/ Csibi Szilvia)

tatár csilla gönczi gábor nlc

Gönczi Gábor és Tatár Csilla a televíziózás Rómeó és Júliája voltak: konkurens csatornáknál dolgoztak, de úgy tűnt, semmi sem állhat az útjukba. 7 év házasság után végül ez a tündérmese is véget ért. (Fotó: Fotocentral/ Schumy Csaba)

Exit mobile version