nlc.hu
Sztárok

Bódi Guszti a szívinfarktusáról

Bódi Guszti: „Feküdtem az intenzív osztályon Margó pedig a fülembe súgta: Nem engedlek el”.

A mulatós zene császárának az egész életét megváltoztatta évekkel ezelőtti infarktusa. Közönségkedvenc dalát ekkor, a kritikus 24 órában írta.

Soha nem fogja elfelejteni azt az időszakot Bódi Guszti, amikor szívinfarktusa miatt az élete egy hajszálon függött. Az előadónak igazi mérföldkő volt az életében, hogy akkor megjárta a poklok poklát.

Bódi Guszti

Fotó: TV2

„Azt mondták, hogy az előttem álló 24 órában meglátják, hogy mi lesz velem. Nem lehetett tudni. Feküdtem az intenzív osztályon, Margó pedig a fülembe súgta, hogy »Nem engedlek el!«. El se mozdult mellőlem, így született meg a Hosszú, rögös út című dal, amit ott írtam meg és aminek első sora a történteket idézi fel: »Hosszú, rögös ez az út, melyről nincsen visszaút. Fogd a kezemet és ölelj meg, én soha el nem engedem!«” – mondta a Sláger TV Drága családom című műsorában Bódi Guszti, aki életmódot váltott infarktusát követően.

„Persze, mi is szeretjük a pörköltet, a szénhidrátot, de kell a karbantartás a testnek. Azért, hogy fitt, egészséges maradjon. Minden reggel súlyzózom és a futópadot is használom. Igyekszem odafigyelni az egészségemre, hogy minél tovább élhessek és együtt lehessek a családommal” – tette hozzá az énekes. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top