nlc.hu
Sztárok

Curtis családja

Curtis vallomása: „A Széki név jól csengett a pesti éjszakában”

A híresség édesanyja, Julianna (Jutka mama) öt gyermeket nevelt fel, de állítása szerint egyik sem okozott neki akkora fejfájást, mint a rapper. Az Adom a napom mai epizódjában vele ismerkedhetünk meg közelebbről.

Curtis Újpesten nőtt fel három bátyja (Lajos, Tibi, Csabi) és a nővére (Judit) mellett. Legnagyobb bátyja 18 évvel idősebb nála. Testvérei voltak a környék nehézfiúi, így nem volt olyan ember, aki belekötött volna a fiatal énekesbe.

„Nyolc-kilenc éves lehettem, amikor mindez leesett nekem. A bátyámék akkor már több diszkót is védtek. Ők voltak az elsők a telepről, akik úgymond ki tudtak törni és megbecsült, felelősségteljes munkát kaptak a városban. Újpesten sok helyre vigyáztak és a belváros menő diszkóinál is ők álltak, így érthető, hogy volt hírnevük. A Széki név jól csengett a pesti éjszakában…ott szembesültem először azzal, hogy milyen »Kisszékinek« lenni, hogy ez valóságos rangot jelentett arrafelé. Senki nem mert nemhogy bántani, de még csak csúnyán sem nézni rám, hiszen a bátyáimtól az egész környék rettegett. Ők fiatalon elég sokat balhéztak, ismerték a helyi éjszakát – lassan a részesei is lettek” – mesélte korábban Curtis, aki mindössze 14 éves volt, amikor meghalt az édesapja. Érdekesség, hogy az előadó 21 éves koráig nem ivott alkoholt, és amíg focizott, elképesztően tudatos és szigorú sportolóként élt.

Curtis (Széki Attila)

Curtis (Széki Attila) (Fotó: Olajos Piroska)

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Curtis, kövesd élőben az Adom a napom mai epizódját itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top