nlc.hu
Sztárok

Tomán Szabina programja

Tomán Szabina ingyenes mentorprogramot indít

Ezzel is segíteni szeretné a női vállalkozókat.

A programba azok jelentkezését várják, akiknek már működő vállalkozása van, de szeretnének magasabb szintre lépni. A résztvevők esetében nincs megkötve, milyen iparágból érkezhetnek, illetve hány főt foglalkoztatnak. A jelentkezők közül Tomán Szabina és csapata választja majd ki azt a 10 elkötelezett és lelkes női vállalkozót, akik részt vehetnek a programban.

Tomán Szabina

Fotó: Tomán Szabina

„Bevallom a legutóbbi alkalommal különösen meglepő volt, hogy több mint 100 jelentkezés érkezett hozzánk. Nehéz volt választani a tehetséges vállalkozó hölgyek közül, igazán lenyűgöző volt őket egy csokorban látni. A sokszínűség és az elhivatottság, amit a jelentkezők és azután a programban részt vevők megmutattak, rendkívüli inspirációt jelentett számomra is. Tudom, hogy most is az lesz a legnehezebb rész, hogy a sok tehetséges vállalkozó hölgy közül kiválasszuk azt a 10 nőt, akik a programban részt vehetnek. A nagy számú jelentkezés is azt mutatta meg számomra, hogy hatalmas szükség van az ilyen típusú támogatásra és mentorálásra” – mondta a programról Szabina, aki nemrég Novák Katalin tanácsadója lett. A lelkes női vállalkozók a www.tomanmentor.com oldalon találnak további részleteket a programról és a jelentkezési folyamatról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top