nlc.hu
Sztárok

Tomán Szabina a köztársasági elnökkel

Tomán Szabina Novák Katalin tanácsadója lett: „A jövőben rendszeresen fogunk találkozni”

Az üzletasszony a Sándor-palotában.

Tomán Szabina is jelen volt a Novák Katalin hivatalba lépésének első évfordulóján rendezett eseményen, ahol a köztársasági elnök elnöki tanácsadókkal, illetve köztiszteletben álló személyekkel vitatott meg fontos társadalmi kérdéseket. 

„A magyarok előtt álló problémákat, kihívásokat vitattuk meg többek között a tudomány, a kultúra, a sport és a média világából érkezett tanácsadókkal, köztiszteletben álló személyekkel” – olvasható a Novák Katalin hivatalos Facebook-oldalán közzétett posztban. A képeken Tomán Szabina mellett feltűnik még többek között Gundel Takács Gábor Táncsics Mihály-díjas újságíró, Szörényi Levente Kossuth-díjas és Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, Máté Bence természetfotós, valamint Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok kajakozónő. 

Tomán Szabina nyilatkozott az nlc-nek a témában: 

„A köztársasági elnökasszony, Novák Katalin tanácsadója lettem többedmagammal. Mindenki más területről érkezik, másban rendelkezik tapasztalattal, másról rendelkezik ismeretanyaggal. A jövőben rendszeresen fogunk találkozni. Az én misszióm mindenképpen a nők helyzetének javítása, a témák között szerepelni fog például az, hogyan tudjuk a női munkavállalókat segíteni, hogyan lehet a gyermekvállalás után visszaintegrálni őket a munka világába, illetve, hogy hogyan lehet bátorítani őket arra, hogy nőként indítsák el a vállalkozásukat. Többéves szakmai tapasztalatommal szeretnék segíteni, hogy a nők minél sikeresebbek legyenek a munka világában” – mondta el az üzletasszony

Tomán Szabina

Tomán Szabina (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top