nlc.hu
Sztárok

Tomán Szabina pozíciója

Tomán Szabinát támadják új munkája miatt: „Minősítettek, hogy én politikailag hová tartozom”

Az üzletasszony a mai napig örül, hogy elfogadta a felkérést.

Ahogy az nlc is megírta, majd lapunknak Tomán Szabina is megerősítette, a híresség is helyet kapott a köztársasági elnök elnöki tanácsadói csapatában. Az üzletasszony főként a női munkavállalók helyzetét firtató kérdésekben szólal fel. A Mandiner podcastműsorában többek között azt is elmondta, hogyan találták meg a pozícióval.

„Biztos a műsor miatt is volt egy fókusz az én életemre, beleláttak az én vállalkozásomba, életembe. Személyesen a felkérés előtt én nem ismertem Novák Katalint. Amikor megérkezett a levél, először elkezdett remegni a kezem: egy köztársasági elnöki felkérés mindig megtiszteltetés” – mesélte Szabina, aki nagyon izgult, mielőtt találkozott a köztársasági elnökkel.

„Rettentően izgultam. Nem tudtam, kik lesznek a tanácsadók, de bevallom őszintén, nyitottabb, kedvesebb, őszintébb fogadtatást nagyon kevés helyen kapok. Mindig van két-három lépés tőlem. Szerencsére, az elnök asszony ezt annyira diplomatikusan, nőiesen oldotta meg, hogy nem volt kérdés, hogy jó helyen vagyok.” 

Tomán Szabina

Tomán Szabina (Fotó: Birton Szabolcs)

A felkérés elfogadása óta sok támadást kapott, ám ezek nem tántorították el abban, hogy jó döntést hozott.

„Minősítettek, hogy én politikailag hová tartozom, pedig én nem értem a politikát, nem szeretem, ha megbélyegeznek, hogy bal-jobb, vagy épp kihez tartozom, mert az önállóságomra, függetlenségemre mindig büszke leszek. Volt olyan, aki felajánlotta, hogy küld nekem egy tükröt, hogy holnaptól biztosan bele tudok-e nézni. (…) Nem látják, hogy valójában ez hogy működik: 20-25-en ülünk egy teremben, kikérik a véleményünket, de nincs több a köztársasági elnök asszony idejéből, mint 2 óra.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top