nlc.hu
Sztárok

Tomán Szabina is távozik Novák Katalin csapatából?

Tomán Szabina is felszólalt Novák Katalin kegyelmi döntése után

Az üzletasszony a közösségi oldalán közölte a gondolatait a történtekkel kapcsolatban.

Újabb ismert ember fejtette ki a véleményét a napok óta tartó Novák Katalin köztársasági elnök által elindított kegyelmi ügyben. Mióta szabadon bocsátotta a jogerősen elítélt egykori igazgatóhelyettest, aki segített főnökének eltussolni pedofilbotrányát, nem csitulnak a kedélyek. Lilu után például Osváth Zsolt is felszólalt, aki nem érti, hogyan történhetett ekkora hiba. Gundel Takács Gábor csütörtökön délután a közösségi oldalán közölte, hogy ő sem ért egyet a jelenlegi helyzettel, így kilép az elnöki tanácsadó testületből, és a jövőben nem is kíván visszalépni. Lackfi János szintén távozott. Most újabb tag szólalt fel: Tomán Szabina

A modell és üzletasszony a közösségi oldalán írta a véleményét, melyet változtatás nélkül közlünk:

„Néhány hónapja Magyarország első női köztársasági elnöke személyesen kért fel, hogy csatlakozzam tanácsadói testületéhez. Vannak szívügyeim. Ilyen a női vállalkozók vagy a női munkavállalók segítése, helyzetük jobbá tétele. Ezzel kapcsolatban vagyok magam is kompetens. A köztársasági elnökasszony tanácsadójaként ezekben a kérdésekben nyilvánultam meg. Tettem ezt mindenféle térítés nélkül. A pedofília elítélése morális kötelesség. Ez számomra nem kérdés. Mindenféle szigorítás, mely arra irányul, hogy ezt a jogszabály szintjén is a legnagyobb bűnné tegyük, fontos. Aki ezen bűncselekmény elkövetőjét segíti, ugyanolyan bűnös. Kegyelem nem járhat. Üzleti döntéseimet mindig kellő körültekintéssel hozom meg, a lehető legtöbb elérhető információ alapján. Ha ez a döntés egy adott személyt is érint, azt felé személyesen jelzem. Ez most sem lesz másként. Sose vettem részt politikai kampányokban egyik oldalon sem. Ezért a mai tüntetésen sem veszek részt. Ehhez a jövőben is tartani fogom magam. Kérem az összes párt vezetőjét, tartsa ezt tiszteletben” – posztolta Tomán Szabina. Az írása végén a #nemleszekcinkos hashtag látható.

Tomán Szabina

Tomán Szabina (Fotó: Sajtóklub RTL)

Az nlc-nek korábban elmondta, miért csatlakozott

„Az én misszióm mindenképpen a nők helyzetének javítása, a témák között szerepelni fog például az, hogyan tudjuk a női munkavállalókat segíteni, hogyan lehet a gyermekvállalás után visszaintegrálni őket a munka világába, illetve, hogy hogyan lehet bátorítani őket arra, hogy nőként indítsák el a vállalkozásukat. Többéves szakmai tapasztalatommal szeretnék segíteni, hogy a nők minél sikeresebbek legyenek a munka világában” – nyilatkozta lapunknak az üzletasszony. 

Görög Zita sem hallgat

A modell az Instagram-oldalán hosszan írt arról, hogyan vélekedik a történtekről. A #nemleszekcinkos hashtag nála is feltűnik.

„Súlyosabb büntetések kellenek! 8 év börtön 10 gyermek szexuális bántalmásáért? A 2016-ban öngyilkossá lett srác mintha nem is létezne! Tudtátok, hogy a 2011-es ügyben más gyermekek voltak a bántalmazottak, nem ugyanazok, akik 2016-ban? Vicc!!!! Elő az eddigi összes pedofil aktával, az összes eltussolt üggyel és ha nem is azt kapják, amit valóban érdemelnének, minimum életfogytiglant szabni ezekre a beteg állatokra és minden cinkosukra! Mert cinkos, aki néma! Én #nemleszekcinkos!” – közölte többek között Görög Zita. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top