nlc.hu
Sztárok

Osváth Zsolt véleménye Novák Katalin döntéséről

Osváth Zsolt kiakadt, ezt üzente Novák Katalinnak a kegyelmi botrány kapcsán

„Üljön le azokkal a gyerekekkel, akiket Bicske díszpolgára, V. János megerőszakolt” – írta többek között az étterem-tulajdonos és youtuber a közösségi oldalán.

Ahogy korábban mi is megírtuk, elnöki kegyelmet kapott a bicskei gyermekotthonban történt pedofil ügy társtettese. A férfi hamis vallomásokkal akarta rávenni az áldozatokat feljelentéseik visszavonására. A döntés hatalmas botrány okozott, egyre többen szólalnak fel Novák Katalin határozata ellen. Osváth Zsolt sem maradt csendben, és a közösségi oldalán mondta el, hogy mit gondol a történtekről. Hosszan írt például saját életéről is, hiszen volt állami gondozottként belelátott a rendszerbe.

„Pontosan tudom, milyen visszaélések fordulhatnak elő egy intézmény falain belül. Abuzálás, sikkasztás, korrupt igazgató, eltűnt pénzek, fizikai bántalmazások és igen, a pedofília. Épp egy ilyen visszaélés miatt hoztam meg életem legrosszabb döntését. Amikor az intézetben azt mondtam az igazgatónak, hogy tudom, az egyik növendék és nevelő között intim kapcsolat van, akkor engem hülyének tituláltak és a pszichiátriára zárattak. Később közös gyermekük született, meglehet, ma is együtt élnek” – írta többek között Osváth Zsolt, aki hozzátette, hogy lemondás helyett azt kéri Novák Katalintól, hogy üljön le a sértettekkel.

Osváth Zsolti

Osváth Zsolt még az RTL Konyhafőnök című műsorában. (Fotó: RTL)

„Hallgassa végig, hogy hány Snickers járt a szexért… Hogy mennyit kaptak a simogatásért. Hogy mire gondoltak közben. Hogy hogyan élnek most emiatt. Felriadnak-e még éjjel? Működik a párkapcsolatuk? Üljön le azokkal a gyerekekkel, akiket Bicske díszpolgára, V. János megerőszakolt” – tette hozzá a híresség. 

Frissítés!

Orbán Viktor időközben közölte a hivatalos Facebook-oldalán, hogy alkotmánymódosítást nyújtott be, ami lehetetlenné teszi, hogy kiskorú gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmények esetén az elkövető kegyelmet kaphasson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top