Így nézett ki Margot Robbie, amikor még „pufi” kislány volt

nlc | 2023. Szeptember 04.
Korunk egyik legszebb színésznője, Margot Robbie is volt tinédzser. Mi pedig ebben a korszakában is imádjuk!

Kétség sem fér hozzá, hogy manapság nincs gyönyörűbb nő Hollywoodban Margot Robbie-nál. Ez talán most, a Barbie film kapcsán vált igazán látványossá. Mondj még egy színésznőt a generációjából, aki tényleg úgy néz ki, mint egy tökéletes Barbie baba, és akire még Helen Mirren is azt mondja, hogy sírás közben is csoda szép.

Persze Margot vonzereje sosem volt kétséges: nem véletlenül figyelt fel rá Martin Scorsese, aki A Wall Street farkasával berobbantotta Margot karrierjét Hollywoodban. De az ausztrál színésznő nem csak a külsejével ért el oda, ahol most tart. 33 évesen saját produkciós cége van (ő gyártotta a Barbie-t is), valamint elképesztően tehetséges művész, melyet a kétszeres Oscar-jelölése is bizonyít. És ha kételkednél Robbie színészi képességeiben, csak jeleznénk, hogy a Babylonban tényleg parancsra tudott könnyezni. 

Ha valaki úgy néz ki, mint Margot, arról előbb-utóbb felröppennek a plasztika-pletykák is, Robbie azonban sanszos, hogy szimplán jó génekkel rendelkezik. Rábukkantunk ugyanis néhány fiatalkori képére, amin látszik, hogy már tinédzserévei végén is bájos lány volt. Igen, 18-20 évesen még nem voltak olyan kiélezettek a vonásai, mint most, de valljuk be, ez csak a korral jár. Nézd meg a galériát, amiben összegyűjtöttük, hogy nézett ki ilyen idősen Margot Robbie!

margot robbie 4 nlc

Margot Robbie-ról 2008-ban készült egy fényképsorozat. (Fotó: Profimedia)

margot robbie 7 nlc

Ausztráliában, a szülőhazájában csinálták róla a képeket, feltehetőleg azért, mert ekkor már színészi ambíciói voltak. (Fotó: Profimedia)

margot robbie 5 nlc

Margot ekkor még csak 18 éves volt. Kísérletezett a stílusával, és a hozzá illő sminket sem igazán találta még meg.(Fotó: Profimedia)

margot robbie 6 nlc

Ezeken a képeken jól látszik, milyen babaarca van még, ez a babahájnak nevezett kis pufiság az ember 20-as, 30-as éveire teljesen eltűnik. Fotó: Profimedia)

margot robbie 1 nlc

2009-ben már az ausztrál Szomszédok színésznőjeként érkezett az ausztrál Nickelodeon Kids' Choice Awards díjátadóra. (Fotó: Cameron Spencer/Getty Images)

margot robbie 2 nlc

A 20 éves Margot a Holnap, amikor elkezdődött a háború című ausztrál film premiervetítésén, 2010-ben. (Photo by Robert Prezioso/Getty Images)

margot robbie 3 nlc

2011-re megkapta az első nemzetközi szerepét: a Pan Am című amerikai sorozat egyik főszereplője volt, amit ugyan ezután elkaszáltak, de Margot előtt megnyíltak a kapuk, ő pedig, mint tudjuk, tudott is élni a lehetőséggel. (Fotó: Eric Liebowitz/Disney General Entertainment Content via Getty Images)

Exit mobile version