nlc.hu
Sztárok

Calista Flockhart akkor és most

Így fest közel a 60-hoz Calista Flockhart, az Ally McBeal főszereplője

Emlékszel még az ügyvédes sorozatra a ’90-es évek végéről, és főszereplőjére, Calista Flockhartra? Segítünk feleleveníteni!
Ally McBeal

Ha kicsit leporolod az emlékeidet, biztosan beugrik, hogy a millennium előtti időszakban milyen szuper sorozatok készültek. Kezdhetnénk a felsorolást rögtön a Szex és New Yorkkal, de említhetnénk a Maffiózókat, az X-aktákat vagy akár a Jóbarátokat is, hiszen a maga műfajában mindegyik meghatározó pontja lett a sorozattörténelemnek. Akárcsak az Ally McBeal, ami az ügyvédi irodás zsánertől elrugaszkodva egy teljesen egyedi stílust képviselt, de azoknak sem okozott csalódást, akik azért vágytak a tárgyalóterem feszültségére.

Calista Flockhart 33 éves volt, amikor megkapta a sorozat főszerepét és kislányos bájának köszönhetően remekül hozta a fiatal ügyvédnő figuráját. Mondhatni, hogy ez hozta meg számára az áttörést a szakmában, ugyanis annak ellenére, hogy akkor már egy évtizede színésznőként dolgozott, igazán nagy szerepek nem jutottak neki. 112 részt élt meg a széria, és nagy rajongótábora alakult ki – itthon is –, az Ally McBeal lett tehát az a fordulópont, ami felhelyezte őt a térképre.

A színésznő a sorozat 2002-es befejezése óta a Testvérek sorozatban és a Supergirlben tűnt fel, mint meghatározó karakter, de az Ally McBeal sikerét sosem sikerült megugrania. Cserébe Harrison Ford személyében megtalálta a nagy Ő-t, akivel idén már 21 éve vannak együtt. A köztük lévő 22 év ellenére a kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, bár sokan az elején nem sok jövőt jósoltak nekik,  a 81 éves Ford még mindig úgy néz rá, mintha a főnyereményt nyerte volna meg. Ők a vörös szőnyeg egyik legszebb sztárpárja, de mielőtt megnéznéd, mutatjuk, hogyan változott a színésznő az évek során.

Calista Flockhart az Ally McBealben
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top