nlc.hu
Sztárok

Harrison Ford utolsó Indiana Jones szerepe

Harrison Ford elárulta: utoljára alakította Indiana Jonest

Többé nem láthatjuk az ikonikus szerepében.

Nem tervezi a visszavonulását Harrison Ford, ugyanakkor arról is beszélt, hogy Indiana Jonest utoljára alakította az Indiana Jones és a sors tárcsája című, a magyar mozikban jövő héttől vetítendő filmjében. 

Harrison Ford

Harrison Ford a májusi cannes-i filmfesztiválon – Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images for Disney

A 81 éves színész elárulta a CNN műsorában, hogy nincs szándékában felhagyni a színészettel, mert nem érzi jól magát munka nélkül. “Szeretek dolgozni. Szeretem hasznosnak érezni magam” – fogalmazott. Mint hozzátette, filmszínészként a többiekkel való közös munkát, “az együttműködés intenzitását és bensőségességét” szereti a legjobban.

A magyar mozikban szerdától látható Indiana Jones és a sors tárcsájában játszott főszerepéről a következőket nyilatkozta: “Utoljára játszom ezt a szerepet. Várhatóan ez lesz az utolsó alkalom, hogy a karakter (Indiana Jones) megjelenik a filmvásznon“.

A kalandfilm világpremierjét a májusi cannes-i filmfesztiválon tartották. (A kritikánkat itt olvashatod a filmről!) A fesztivál tiszteletbeli Arany Pálma-díjjal tüntette ki Harrison Fordot.

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top