nlc.hu
Sztárok

Igazolták az influencer fenekének valódiságát

Igazságügyi orvosszakértővel igazolta a feneke valódiságát a magyar influencer

Időt, pénzt és energiát nem kímélve szerezte meg a papírt.
fodor réka

Fodor Réka fitness edzőként lett ismert a magyar Instagramon, ahol a fenék-fókuszú edzős tartalmaival egy több, mint 86 ezres követőtábort gyűjtött. “Barackcsapat” néven online edzéseket is tart olyan nőknek, akik szeretnének a farizmaikon dolgozni.

Az influencert azonban az elmúlt időszakban sok olyan vád érte, ami szerint a feneke nem is igazi: ezért egy igazságügyi sebész szakértőhöz fordult, hogy papírt kapjon arról, hogy nem valamilyen plasztikai műtét eredménye a kerek hátsója.

Réka hat éve, egy komoly fogyást követően kezdett el intenzíven edzőterembe járni, ahol egy idő után átkerült a fő fókusz a farizmok edzésére. 

“Volt egy időszak, amikor nagyon lefogytam, és szinte eltűnt a fenekem. Ekkor kezdtem el célirányos, nagy súlyos edzéseket végezni farizomra. Két év alatt értem el ezt, és már akkor jöttek az első kétkedő kérdések, hogy vajon feltöltettem-e valamivel a hátsóm” – mesélte a Blikknek.

Az edző arról is beszélt, hogy alapvetően nem bánja, ha az emberek megkérdezik, hogy igazi-e a feneke, sőt a nőtársainak még azt is meg szokta engedni, hogy megfogják.

“Ahhoz már hozzászoktam, hogy a teremben vagy az öltözőben odajönnek hozzám és rákérdeznek, igazi-e a fenekem, sőt, sokszor meg is akarják fogni, amit a nőknek mindig meg is engedek. Fontos, hogy ismerjük a testünket, hiszen így tudunk célirányos edzéseket végezni. Amikor azonban már a sportteljesítményemet is megkérdőjelezték, úgy döntöttem, bebizonyítom, hogy ezek alaptalan vádak” – magyarázta.

Így aztán felkereste az Igazságügyi Minisztériumot, majd önköltségen néhány hónap alatt elvégeztetett egy teljes körű vizsgálatot, ami immár igazságügyi orvosi pecsétekkel igazolja, hogy a feneke valódi.

Az influencer szerint egy igazán szép és izmos fenék egy év-két év alatt felépíthető, ha az ember betartja a helyes edzés, táplálkozás és pihenés alapszabályait. 
 
“Ma már nagyon sokféle edzés érhető el, nem csak a célzott farizomedzések, de zsírégető, narancsbőrpucoló, szétnyílt hasizomról szóló vagy épp kismamaedzések is, csak hogy néhányat kiemeljek. Emellett rengeteg táplálkozási és életmódbeli tanácsot igyekszem megosztani a követőimmel, akik rendszeresen dokumentálják a magukon tapasztalt változást. Néha egészen elképesztő eredményeket érnek el igen rövid idő alatt” – összegezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top