nlc.hu
Sztárok

Férjhez ment Nagy Bogi énekesnő

20 évesen megkérték a kezét, 21 évesen férjhez ment Nagy Bogi – fotó

A leánykérés egy éve történt egy másik kontinensen.

A fiatal énekesnő Instagramon jelentette be, hogy férjhez ment, párjával, Marcival megtartották az esküvőt. Mint a Blikk írja, a mellékelt fotón kívül Nagy Bogi a 24 óráig elérhető Instagram-történetben több felvételt is megosztott a nagy napról, ahol látható a csokordobás, és az is, ahogy előadott egy dalt szerelmének.

Az énekesnőnek 2022 nyarán, New Yorkban tették fel a nagy kérdést. „Én sem tudom, hogy történt, kimentünk naplementét nézni a Brooklyn-hídra és egyszer csak megtörtént. Marci mindent megszervezett. Mögöttünk sétált egy fotós is, nagyon profi volt minden. Nem számítottam rá, nagyon meglepődtem az egészen. Amikor letérdelt, én csak ugrálni tudtam örömömben”

– nyilatkozta korábban, azt is elárulta, sokan voltak, akik kommentben azt írták, nagyon fiatal még ahhoz, hogy hozzámenjen nála több évvel idősebb barátjához. 

A pár egyébként az elmúlt egy évben az esküvő szervezése mellett elkezdték építgetni közös életét, megvették az első lakásukat, illetve lett egy kutyájuk is. 

Nagy Bogi és párja, Marci

Fotó: NLC.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top