nlc.hu
Család

Nagy Bogit támadják az eljegyzés miatt

A kommentelők szerint a 20 éves Nagy Bogi túl fiatal az eljegyzéshez – reagált az énekesnő

Azt mondja, még sosem érzett így senki iránt.

Pár nappal ezelőtt érkeztek meg New Yorkból Nagy Bogiék. Az énekesnőnek nemcsak az élmények miatt maradt emlékezetes a túra, hanem azért is, mert a párja megkérte a kezét a Brooklyn-hídon. A 28 éves Marci mindent eltervezett: egy fotós sétált mögöttük, aki megörökítette a pillanatot és lőtt pár fotót az igen kimondása után is.

Nagy Bogi

Fotó: RTL

„Én sem tudom, hogy történt, kimentünk naplementét nézni a Brooklyn-hídra és egyszer csak megtörtént. Marci mindent megszervezett. Mögöttünk sétált egy fotós is, nagyon profi volt minden. Nem számítottam rá, nagyon meglepődtem az egészen. Amikor letérdelt, én csak ugrálni tudtam örömömben” – mesélte a Reggeliben az énekesnő, aki azt is elárulta, miután megosztotta a képet a közösségi oldalán, sokan kritizálták, hogy ilyen fiatalon, 20 évesen már menyasszony.

„Miután feltettem a fotót, megnéztem a kommenteket, amit nagyon nem kellett volna. Nagyon fiatal vagyok, 20 éves vagyok, ilyeneket írtak. De szerencsére mindketten egészséges szülői háttérből jöttünk, így helyén tudjuk kezelni ezeket a dolgokat. Van köztünk nyolc év korkülönbség, de egyikünk sem érzett még ilyet, úgyhogy nem volt kérdés, hogy ugyanazt akarjuk” – mondta Bogi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top