nlc.hu
Aktuális

Nagy Bogi házassága

A házaséletről beszélt a Csináljuk a fesztivált! 21 éves zsűrije, Nagy Bogi

A 2024-es évre is rengeteg terve van.

Évekkel korábban Az ének iskolája nevezetű tehetségkutatóban bukkant fel, azóta pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy minél sikeresebb karriert építsen fel. Nagy Bogit jelenleg a Csináljuk a fesztivált! zenés show-ban láthatjuk. A Blikken olvasható interjú szerint a fiatal sztár nagyon élvezi ezt a szerepet, hiszen azokkal a művészekkel dolgozhat együtt, akikre mindig is felnézett.

„Összeszokott csapat vagyunk, mindig a nagy találkozás élményét nyújtja, amikor új évad kezdődik. Nagyon felnézek mindegyikőjükre. Így a harmadik évben már olyan, mintha a barátaim lennének ezek a zenei ikonok. Jó érzés egy műsorban lenni velük. Kezdettől fogva kedvesek velem” – mesélte Bogi, aki természetesen a 2023-as év nagy eseményéről, a házasságáról is beszélt. A 21 éves tehetség szerint az idei év is tartogat nagy dolgokat, a magánéletében és a karrierjében egyaránt.

Nagy Bogi és férje Marci

Nagy Bogi és férje, Marci (Fotó: Schumy Csaba)

„2023-ban sok mindent elértem a magánéletemben. Férjhez mentem, lefoglalt az esküvő, a lakás, lett egy kiskutyánk is. A következő évben szeretném a munkában megvalósítani, amit eddig nem tudtam. Sok koncertre, turnéra is készülök nyáron. Mindig is úgy képzeltem, hogy egyszer majd férjhez megyek. Arra azonban nem gondoltam, hogy ez ilyen fiatalon fog megtörténni. Nem terveztem, csak úgy jött… Anyukámék harminc éve boldog házasságban élnek. Marcival, a férjemmel nagyon sok mindenben hasonló a véleményünk. Mindkettőnknek fontos a karrier. Azért házasodtunk össze, mert tudtuk, együtt szeretnénk építeni az életünket” – nyilatkozta az előadó. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top