nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa alakja

Demcsák Zsuzsa 45 évesen is fantasztikusan fest bikiniben

A TV2 sztárja büszkén vállalja a testét.

Demcsák Zsuzsa a közösségi oldalára posztolt magáról egy felvételt, ahogy éppen egy medencéből sétál ki. A bejegyzésben még egy kép szerepel, melyen a műsorvezető szintén bikiniben látható, ám a fotó egy évvel ezelőtt készült. A két poszt között alig látható a különbség, hiszen Zsuzsa alakja mindkettőn kifogástalan. A kommentszekció azonnal beindult, mindenki arra kíváncsi, mi a sztár titka. „Sok minden, de a legfontosabb, hogy nem eszem húst” – válaszolta például az egyik követője kérdésre. Kattints ide a fotóért!

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (Fotó: TV2)

Miután 2018-ban pajzsmirigy-problémákat állapítottak meg nála az orvosok, Zsuzsa úgy döntött, hogy tudatosabban éli az életét: főleg zöldségeket eszik, kerüli a húst, emellett minden második nap sportol is.

„Amikor az ember először szembesül vele, hogy nagy baj lehet, az mellbevágó élmény. Nem volt nehéz elkezdenem az életmódváltást. Tudatosítottam magamban, hogy mostantól vagy így élek, vagy sehogy. A hajhullás és az oktalan hízás volt a két legszembetűnőbb tünet, nem éreztem jól magam a bőrömben. Másfél-két éve már jók az értékeim. Kétnaponta sportolok, és sok zöldséget eszem, húst nem nagyon. Azt vallom, hogy ami jót tesz a lelkemnek, az nem árthat: van olyan, hogy 2-3 doboz csokis kekszre vágyom. Ez ritka, mert nem vagyok édesszájú, de nem vagyok túl szigorú magammal. (…) Boldog vagyok, és így érzem jól magam a bőrömben. Nem mások elvárásainak akarok megfelelni. Fiatalabb koromban nem voltam kibékülve az izmosságommal, ma már ezzel nincsen problémám. Folyamatosan dolgozom a testemen, de nyilván a genetikának is sokat köszönhetek” – nyilatkozta korábban a Blikknek az elvált műsorvezető, aki két gyermeket nevel: a 17 éves Tamarát, és a 18 éves Benedeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top