nlc.hu
Sztárok

G.w.M. rajongóinak tetoválásai

G.w.M. arcképét tetováltatta magára egy rajongója – fotó

Kíváncsiak lennénk, mi lesz a sorsuk ezeknek a tetoválásoknak pár év múlva.

G.w.M. az elmúlt hónapokban komoly döntéseket hozott a karrierét illetően. A rapper elhatározta, leszámol a falusi haknikkal és élőzenekaros nagy koncerteket fog tartani. Felesége, Kulcsár Edina rendkívül támogatja kedvese döntését, sőt az első siófoki nagykoncertre ő maga is hirdette a jegyeket Instagram-oldalán. Bár nem volt hatalmas tömeg a bulin, G.w.M. töretlenül kitart elhatározása mellett. 

G.w.M.

Fotó: Trenka Attila

A minap még egy zárt csatornát is létrehozott rajongóival Instagram-oldalán, hogy a legközelebbi fanok első kézből értesüljenek a fontos információkról. Erről egy hosszú bejegyzést is írt a rapper, mellékelve rajongóitól kapott képekkel. Habár statisztika valószínűleg nincsen erre, de gyaníthatóan kevés olyan hazai sztár van, akinek a rajongói olyan elkötelezettek lennének, mint G.w.M.-é, ugyanis a fotók tanulsága szerint többen is magukra tetováltatták kedvencüket. 

A legvisszafogottabb alkotások a női kezeken kis betűkkel varrt G.w.M. felíratok, de a képek között több olyan is van, aki Varga Márk arcát tetováltatta a karjára, vagy a nevét a mellkasára. Nehéz ezekhez mit hozzáfűzni, csak reménykedni tudunk benne, hogy az őrült rajongók sosem szeretnek majd ki kedvencükből, mert valószínűleg nem lenne fájdalommentes a hatalmas G.w.M. tetoválást eltüntetni mellkastájékról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top