nlc.hu
Sztárok
Egerszegi Tamás Sydney van den Bosch-tól való válásáról beszélt

Megszólalt a válásról Sydney van den Bosch férje

Egerszegi Tamás azt reméli, hogy békében tudnak majd elválni.

Egerszegi Tamás futballista felesége, a korábbi szépségkirálynő Sydney van den Bosch hétfőn közölte, hogy hét év együttlét és öt, házasságban töltött esztendő után különválnak a házaspár útjai,  házasságuk zátonyra futása miatt.

Egerszegi Tamás szerdán a Blikknek beszélt közös életük befejezéséről.

magánjellegű dolgainkról egyelőre nem szeretnék semmit mondani, ez még a jövő zenéje

Megszólalt a szakításról Sydney van den Bosch férje

– mondta Egerszegi. A kérdésre, hogy valóban békés lesz-e a válás, ennyit mondott a lapnak:

Csak annyit tudok mondani, hogy bízom benne, békében tudunk elválni, nyugodt körülmények között.

A Blikk szerint a párnak sem gyereke, sem közös otthona nincs. Budapest belvárosában lévő lakásuk Sydney családjának a nevén van. Mivel még közös cégük sincs, azzal is könnyebb lehet a vagyonmegosztás. A TV2 Szerencsekerék című műsorának háziasszonya több kérdésre is leszögezte, hogy szeretetben, békességben búcsúznak egymástól.

Nem történt közöttük semmiféle konfliktus,

egyszerűen csak elment egymás mellett az életük, elhidegültek a másiktól. A pár öt éve, 2018 nyarán házasodott össze. Egerszegi szerint annyira jól sikerült az esküvőjük, hogy legszívesebben elválna és megismételné a nagy napot.

Egy hétig depressziós voltam utána, mert tényleg annyira jó volt, hogy már másnap ugyanazt meg akartam élni. Azt mondtam a barátaimnak, hogy szeretnék elválni, hogy újra elvehessem Sydney-t és újra megcsinálhassuk ezt a bulit

– mondta akkor a focista.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top