nlc.hu
Sztárok

Fotón Dér Heni kislánya

Címlapon mutatta meg 2 hónapos kislányát Dér Heni, itt az első fotó a kis Blankáról!

Elárulta az énekesnő, milyen az életük négyesben.

Ugyan Dér Heni második gyermekének a születésénél nem volt szükség rendőri kíséretre, hogy időben a kórházba érjenek, így is mindössze 15 percen múlt, hogy nem az autó hátsó ülésén hozta világra a kislányát, Blankát. „Épp lángost sütöttem, a tésztát gyúrtam, amikor beindult a szülés. (…) Annyira hirtelen gyorsultak fel a dolgok! A kocsiban már 4-5 perces fájásaim voltak, de mire a kórház bejáratához értünk, már 2-3 percesek. Magamtól alig tudtam kiszállni az ülésből. (…) És mondjuk úgy, hogy már ’nagyban szültem’, amikor az orvos is megérkezett. Tizenöt perccel később pedig a karomban tartottam a lányomat. Felfoghatatlan érzés volt. (…) Nem kellett órákig vajúdnom, sőt arra sem volt idő, hogy felfogjam az egészet” – mesélte a BEST magazinnak az énekesnő, aki a családjával pózol a címlapon, megmutatva a 2 hónapos kislányát is.

BEST magazin- címlap

Az énekesnő elmondása szerint a mindennapjaikban kezd beállni egy rendszer, ami hatással van a család mind a négy tagjára: „Az első hetek kőkemények voltak. A nagyszülők több mint 200 kilométerre vannak, így nem volt segítségünk. Gergővel ketten oldottunk meg mindent. (…) Sejtettük, hogy az első hónapok emberpróbálóak lesznek. Mégsem kérdés, hogy megéri-e.”

Dér Heniék amúgy nem állnak meg két gyereknél, erről is beszélt a BEST-nek: „Mondta az orvosom, hogy ha tervezünk harmadikat – márpedig tervezünk –, akkor legalább most már sokkal elővigyázatosabbak leszünk, időben befekszem majd a kórházba, hogy ne kelljen útközben megszülnöm a gyerkőcöt.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top