nlc.hu
Sztárok

Máté Krisztina akkor és most

Így él Máté Krisztina, mióta nincs a képernyőn

Az elmúlt években nem nagyon láthattuk képernyőn a műsorvezetőt, de ez nem jelenti azt, hogy a média világából felszívódott volna.
Máté Kriszta

Máté Krisztina a kereskedelmi televíziózás hajnalának egyik meghatározó arca volt. Nevéhez fűződött a Forró nyomon című magazinműsor, majd 2001-től a Nincs kegyelem – a leggyengébb láncszem is, ami egyfajta komolyságot követelt meg tőle, ezért sokan félreismerték őt. 2003-ban csatlakozott a Tények stábjához, ahol hosszú éveken keresztül vezették férjével, Bárdos Andrással a TV2 híradóját, azonban Kriszta idővel más kihívások után nézett és fokozatosan eltűnt a képernyőről.

A média világát ugyanakkor nem hagyta hátra, miután az RTL Klubhoz igazolt, több műsorhoz is nevét adta, de már a kamera túloldaláról. Legsikeresebbnek a Cápák között bizonyult, aminek útját producerként egyengeti, és ami már a negyedik évadával jelentkezik hamarosan. Az egykori műsorvezető nem számított arra, hogy ilyen sikeres lesz a műsor, amikor elindult. „Tényleg azt gondoltam, hogy ez egy nagyon komoly, nehéz feladat, hogy egy olyan területét célozzuk meg a nézőknek vagy egy olyan nézőközönséget próbáljunk megcélozni, akik már nem igazán néznek tévét. Tehát nekünk azt a nem kis nyomással járó feladatot rakták a nyakunkba az RTL vezetői, hogy próbáljunk meg olyanokat is visszaszoktatni, akik már nem annyira találják meg, amit keresnek”árulta el korábban.

A sokéves tapasztalat azonban meghozta gyümölcsét, a show azóta is nagy kedvenc a nézők körében. Ha pedig már nézők – emlékszel még, hogyan festett Kriszta karrierje kezdetén? Ha nem, most felelevenítjük!

Máté Kriszta és Pálffy István
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top