nlc.hu
Sztárok

Denise Richards örökbefogadott lánya

Ő az 52 éves Denise Richards ritkán látott örökbe fogadott lánya

Eloise Joni ma már 12 éves, de édesanyja nem szeretné, ha sokat szerepelne.

Denise Richards és Charlie Sheen kapcsolatából két lány született. Sam ma már 19 éves, Lola pedig 18 esztendős. Richards 2011-ben immár egyedülálló anyaként örökbefogadott egy kislányt, aki a Eloise Joni Richards nevet kapta. „40 évesen azt éreztem, hogy még szeretnék gyermeket. Mindig is nagyobb családra vágytam. Viszont mivel a válásom után nem jött azonnal olyan férfi az életembe, akivel gyermeket vállalhattam volna, úgy döntöttem, hogy örökbe fogadok és egyedül bővítem a családunkat” – magyarázta a People magazinnak a színésznő, aki szerint a gyönyörű fiatal nőkké cseperedett Sam és Lola nagyon védelmezőek a testvérükkel.

Denise Richards és Eloise Joni

Denise Richards és Eloise Joni (Fotó: Profimedia)

Az 52 éves nőre 2017-ben ismét rátalált a szerelem Aaron Phypers színész személyében. Két évvel később pedig össze is kötötték az életüket. Phypers ezt követően nevére vette a színésznő örökbe fogadott lányát is.

De a kiskamasz Eloise-t csak ritkán látni. Nővéreivel ellentétben nem szokott feltűnni anyja Instagram-posztjaiban. Ennek pedig az az oka, hogy Richards azt szeretné, ha legkisebb lánya döntene arról, mikor és mennyit szeretne szerepelni.

Denise Richards és Eloise Joni

Fotó: Profimedia

Olykor azért mégis lehet képeket látni a vidám lányról, akit például szeptember 12-én ebédelni vitt édesanyja a Malibuban található Lucky’s nevű étterembe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top