nlc.hu
Sztárok
Sárközi Ákos étterme A Konyhafőnökben

Sárközi Ákos éttermében főztek A Konyhafőnök versenyzői

Ezúttal is külső helyszínen zajlott a verseny.

Rácz Jenő Michelin-csillagos étterme után a másik Michelin-csillagos séf éttermében, Sárközi Ákos Textúrájában zajlott a Középdöntő negyedik napja. A versenyzők vendégeknek főzhettek, a kék csapat pedig – séfjük megelégedésére – be is húzta a nap első pontját.

Less be a Textúra étterembe!

(Fotók: Sajtóklub)

Sárközi Ákos éttermében főztek A Konyhafőnök versenyzői

Sárközi Ákos éttermében főztek A Konyhafőnök versenyzői

A második főzés kapcsán a zsűri emelt a téten: 2 pontot ért a feladat, mivel a két legkevesebb pontot gyűjtő csapat csapott össze. Halat gyümölccsel párosítottak, aminek dupla kék pont lett a vége.

Így vették birtokba A Konyhafőnök versenyzői a Textúra konyháját:

(Fotók: Sajtóklub)

Sárközi Ákos éttermében főztek A Konyhafőnök versenyzői

Sárközi Ákos éttermében főztek A Konyhafőnök versenyzői

Sárközi Ákos éttermében főztek A Konyhafőnök versenyzői

Sárközi Ákos éttermében főztek A Konyhafőnök versenyzői

Sárközi Ákos éttermében főztek A Konyhafőnök versenyzői

A Középdöntő első hetének utolsó napján egyéniben küzdenek meg a versenyzők a továbbjutásért, de a legtöbb pontot szerző csapatok sem örülhettek felhőtlenül, ugyanis saját maguk közül kellett kiválasztani azt az egy-egy embert, akiknek egyéniben kell a következő napon főzniük.

A versenyben lévők szeme előtt egyre láthatóbb a cél: A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top