nlc.hu
Sztárok

Tolvai Reni édesapja haláláról mesélt

Tolvai Reni édesapja tragikus elvesztéséről mesélt

Tolvai Reni ritkán mesél a családjáról, arról pedig még inkább, hogy milyen szörnyű tragédiát cipel magával édesapja halála kapcsán.
Tolvai Reni

Tolvai Reni az elmúlt időszakban még a szokásosnál is visszafogottabban él. Bár a közösségi médiából ez másképp jöhet le, az énekesnő nagyon vigyáz arra, hogy a magánéletéből a lehető legkevesebbet ossza meg a nagyközönséggel. Épp ezért annyira meglepő, hogy milyen nyíltsággal beszélt most édesapja elvesztéséről.

Reni a legutóbbi Instagram-bejegyzésében elárulta, miért nem jött ki új nagylemezzel közel egy évtizede, utána azonban a múltjának egy olyan pillanatát idézte fel, ami a mai napig kísérti.

„26 évesen elvesztettem édesapámat egy családi nyaraláson Görögországban, édesanyám szülinapi buliján. Itt ezen a ponton 24 órám volt felnőtté válni és felfogni, hogy sosem lesz már semmi ugyanolyan, mint eddig.

Az énekesnő azzal folytatta, hogy az édesanyja összeroppant, ezért neki kellett erősnek maradnia. Időközben azonban elvesztette a kapcsolatát a zenével. „Már semmi sem szólt jól, ha nincs ott apu, aki mindig talált valamit minden dalban, amit jobban meg lehetett volna csinálni. Eltelt 2 év lebegés a földön, életnek nem nevezném, és erőt kaptam írni egy búcsúdalt apunak, a You and Me-t. Nehéz volt megírni, mert egy hang sem szólt annyira fájdalmasan, mint amilyen fájdalom a szívemben volt. Arról szól a dalom, hogy miután elment, minden este az álmaimban találkoztunk, és mindig egy tengerparton sétálunk és mosolyog rám (a tengerparton láttam utoljára).

Az énekesnő a bejegyzésében arra is kitért, hogy a magánéletében is történtek fájdalmas változások, amelyek szintén helyet kaptak a lemezen. Ugyanakkor azt is elárulta, hogy azért nem csak minden a fájdalomról szól, és a tőle megszokott szexi dalokra is lehet számítani: „egy percig se gondoljátok azt, hogy nem lesznek nagyon dög szexi zenék is a lemezen, a fájdalom az fájdalom, de azért na… Mindig kisüt a nap” – hangsúlyozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top