nlc.hu
Sztárok

Kőgazdag Fiatalok adás

A Kőgazdag Fiatalok Csabija 100 milliós ajándékot tervez venni a barátnőjének

Mindent meg akar adni a szerelmének, legyen szó mesés lagziról vagy luxus meglepetésről.

Minél fényűzőbb, annál jobb: Leti nem adja alább, kiemelkedő eseményt szerveztet maguknak Filippel, hiszen azt akarja, hogy a lehető legjobb legyen az esküvője. A műsor szerelmespárja kijelentette, hogy ha a ceremónia kétszáz millió forintba kerülne, akkor az sem jelentene nekik problémát. A Bors a jövőjükkel kapcsolatban megkereste a pár fiú tagját, Herceg Csabit, aki szerint ez a minimum, amit meg szeretne adni a kedvesének.

„Nagyon családcentrikus vagyok egyébként. Mivel a páromnak vágya egy nagy esküvő, megszervezem neki. Van annyi fölösleges pénzem, hogy megcsináljam érte. Természetesen csakis külföldre szervezzük, egy hegyoldalba, ahol nem mindennapi a kilátás. Nekem nagyon fontos, hogy összeházasodjunk és összekössük az életünket, csak még nem gondolkoztam ezen annyira sokat” – mondta a lapnak Csabi, aki azt is megosztotta, hogy a párját jelenleg a jogosítvány megszerzésével nyüstöli, mert nászajándékba egy százmilliós autóval akarja meglepni őt. Magának is kinézett egy neonzöld Lamborghinit, ám mivel arra hat hónapot várnia kellett volna, így egy másik autóval vigasztalódott.

Herceg Csabi

Herceg Csabi és Leti (Fotó: TV2)

„Kicsit csalódott voltam, hogy csak egy V10-es, R8-as Audival jöttem ki a szalonból, mert egy Ferrarit vagy egy Lamborghinit akartam vásárolni. Sajnos egyik sem volt készleten, ezért rendelnem kellett, amire fél év várakozási időt mondtak nekem. Hát nem maradhattam fél évig autó nélkül.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top