nlc.hu
Sztárok

Geszti Péter házassága

Geszti Péter: „A feleségemmel együtt valósítjuk meg az álmainkat”

A kedvesével közösen dolgoznak, inspirálják egymást.

Az Adom a napom házigazdája 14 éve imádja a feleségét, Editet. Geszti Péter dalszövegíró, tartalomgyártó, kreatív reklámszakember, műsorvezető, és nem utolsósorban koncertező zenész, ám legjobban a férj, illetve az apa szerepet kedveli.

„Nagyon nehéz tartani az egyensúlyt a család és a karrier között. A feleségemmel nem munkavállalói életet élünk, hiszen a saját dolgaink menedzserei vagyunk, ezért nem olyan az időbeosztásunk, mint a napi nyolc órában dolgozóknak. Otthon is szoktunk munkáról beszélni. Mi kiegészítjük egymást, amiben Edit jobb, azt hagyom, hogy ő csinálja, amiben én vagyok a jobb, azt ő hagyja, hogy én csináljam. Edit felelős a cégeink vezetéséért, a logisztikáért, én a kreatív tartalmakért” – mondta a Meglepetés magazinnak a sztár, majd így folytatta.

„Azt látom, hogy a párok gyakran elveszítik a közös célokat egy idő után. Van a közös gyerek, a közös nyaralások, de sokszor nem nagyon marad más. Nekünk sok olyan közös dolgunk van, ami mindkettőnket érdekel, jó értük lelkesedni, ezért több ponton kapcsolódik az életünk egymáshoz hosszabb távon.”

Geszti Péter és felesége, Edit

Geszti Péter és felesége, Edit (Fotó: Nagy Zoltán)

A hírességek világában csak annyira vesznek részt, amennyire feltétlenül szükséges.

„A partikról leszoktunk, mert felszínesnek érezzük őket. Vendégeket sem nagyon hívunk magunkhoz, mert nem várom el Edittől, hogy tíz emberre főzzön, és készülődéssel töltse az egész napját. A feleségem nem úgy él, mint egy tipikus háziasszony. A gyereknevelésen túl is vannak tervei, amiket meg akar valósítani. Számunkra a tisztesség, a tudás, a folyamatos versenyhelyzet és a kihívás nagyon fontos. A  mi viszonyrendszerünk totálisan mellérendelt, egyenlő felek vagyunk, köztünk nincs alá- és fölérendeltségi helyzet. Lehet, hogy más férfit frusztrálna egy ilyen aktív és határozott nő, mint Edit, de én kifejezetten inspirálónak tartom az okos, önálló nőtípust” – árulta el az interjúban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top