nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba fogyásának technikája

Kajdi Csaba epesavas beinjekciózáson volt: „Most olyan vagyok, mint egy pelikán”

Azt is elmagyarázta, hogy ez mit jelent.

Kajdi Csaba nem szokta visszafogni magát közösségi oldalain. A modellügynökség vezetője amellett, hogy bárkinek bármit odaszól, pirulás nélkül oszt meg vicces történeteket magánéletéről is.

Kajdi Csaba

Fotó: TV2

Cyla egy ideje küzd a súlyfelesleggel és mint mondja, rengeteg minden kipróbált már, hogy megszabaduljon pár kilótól. Most 24 óráig elérhető Instagram-történetében mesélt arról, mi az a technika, amihez legutóbb folyamodott – vette észre a Blikk

„Voltam már ultrahangos zsírbontáson, zsírfagyasztáson… na, anyukám, most kapaszkodjál meg! Epesavas a Cyla! A héten voltam epesavas beinjekciózáson tokára, most olyan vagyok, mint egy pelikán, de majd látod, ha változok. Állítólag az epesav a zsírsejtek membránját megbontja és a zsírnak taka, gyönyörűen karcsúsodol, formásodol! Várom, hogy mi lesz az eredmény. Ettől függetlenül a kajára odafigyelni és mozogni kell. Azért fáj, egy hétig nem kellemes, de erre a toka részre nem tudsz semmilyen gyakorlatot se csinálni” – magyarázta Cyla, majd hozzátette, ettől függetlenül igyekszik az étkezésre és a mozgásra is odafigyelni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top